Apple iPhone 6 alınır mı?

Alınmaz dostum şarj süresi berbat güncelleme zaten almıyor.

Hala kullanıyorum. Jailbreak yapacaksan alınır ama eğer ben öyle riskli işlere girmem diyorsan önermem. Çünkü Apple Store'da çoğu uygulama iOS 14 gereksinimi vermeye başladı. Jailbreak olmadan adamakıllı kullanmak zor.

Alınmaz dostum şarj süresi berbat güncelleme zaten almıyor

Şu an kullandığım Android Cihazda güncelleme almıyor alışmıştım ve şu an kullandığım cihazın şarjı 3 saatte 100%den %0a düşüyor peki iPhone 6S alınır mı?

Ne kadara alacaksınız? Muhtemelen Android ve güncel bir cihaz bulabilirsiniz o bütçeye.

Benim kullandığım cihazda Android 6 var. Yakında da onda yükleyemeyeceğim her uygulamayı.

iPhone 6 ve 6S için WhatsApp desteği kesilecek muhabbetleri var.

Öyle bir şey söz konusu olamaz. Çoğu uygulamanın desteği kesiliyor zaten bir nevi iOS sürümü yetmiyor. Eski sürümüyle kullanabiliyorsun. Bunun için JB lazım tabii ki.

Öyle bir şey söz konusu olamaz. Çoğu uygulamanın desteği kesiliyor zaten bir nevi iOS sürümü yetmiyor. Eski sürümüyle kullanabiliyorsun. Bunun için JB lazım tabii ki.

iPhone 6 kullanıyorsan memnun musun tasarımı güzel gözüküyorve çevremde hala iPhone 6 ve 6S kullanan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…