NicksizDEDE
Centipat
Daha fazla
İlk akıllı telefonum General Mobile Discovery idi 2013 yıllarında, sonra Sony Xperia Z3 Compact, Sony Xpreria X, Samsung M31 idi iPhone o dönemler benim için ulaşılamaz ve erişilemez ölçüde pahalı ayrıca telefon için o kadar para vermek gereksizdi. Altında Tofaş olan adamda Apple Elma logolu bir iPhone gördüğümde adamın altındaki arabaya bak bir telefonuna bak diyordum. iPhone 11 altından sonra 1 yıl içerisinde bağımlısı oldum kalite bağımlılık yapıyor fotoğrafları Sony HX400 fotoğraf makinem gibi çekiyordu 4K videoda dahil harikaydı. Donma kasma en ufak bir materyalinde sorun olmamakla hemen hemen her parçası farklı bir kalitede idi özellikle şu anki iPhone 15 fark ettiğim fark ettiğim mikrofonu sesimin en ince tonlamasına kadar kayıt ediyor. Çok profesyonel kullanıcı olmasamda bende kalitesi bağımlılık yaptı sözde iPhone 11'den sonra Samsung alacaktım ama iPhone 15 Plus aldım. Gündelik hayatta kullandığımız her şeyde kaliteliden sonra kalitesiz kullanmak zor gelir.
Mercedes'ten sonra Tofaş'a binmek veya duru bulgur ve Ankara makarnadan sonra BİM kendi markası bulguru ve makarnası kullanmak zor geldiği gibi…
Diyeceğim merak ettiğim şu ki Appple(iPhone) ilk yıllardada (ilk 2-3 yılı) kaliteli miydi; kendini fark ettirebiliyor muydu?
Çok pahalıda olsa uzun süre aynı kalitede efor kaybı olmadan kullanılabilirlilik olduğundan bağımlılık yapıyor mesela Samsung A71 de kullandım 4-5 ay mesela o da annemde 4 yıldır kullanımda hafiften donmaları var hassas ve hızlı değil çok yorulmadığı halde bir maaş gömdüğüm halde.
Mercedes'ten sonra Tofaş'a binmek veya duru bulgur ve Ankara makarnadan sonra BİM kendi markası bulguru ve makarnası kullanmak zor geldiği gibi…
Diyeceğim merak ettiğim şu ki Appple(iPhone) ilk yıllardada (ilk 2-3 yılı) kaliteli miydi; kendini fark ettirebiliyor muydu?
Çok pahalıda olsa uzun süre aynı kalitede efor kaybı olmadan kullanılabilirlilik olduğundan bağımlılık yapıyor mesela Samsung A71 de kullandım 4-5 ay mesela o da annemde 4 yıldır kullanımda hafiften donmaları var hassas ve hızlı değil çok yorulmadığı halde bir maaş gömdüğüm halde.