Ben bu işi yapıyorum. Piyasada 3 ekran var. LED, OLED(birkaç marka) ve cam değişimli servis ekranı. LED olan ekranı önermiyorum. Diğer OLED ve servisi öneririm. 12 yıldır bu sektördeyim, formlar içinde kulaktan dolma bilgilerle cevap verenler çok fazla. İşi bilene ve ehline sorun.
Apple'dan başka hiç bir yerde oriijnal pil ve ekran bulunmamaktadır. Yerinizde olsam iPhone X gibi bir telefonu Apple teknik servisinden başka bir yere götürmem. Fakat fiyatlar çok pahalı Apple'da. Yan sanayiden başka şansınız kalmıyor.
Apple'dan başka hiçbir yerde oriijnal pil ve ekran bulunmamaktadır. Yerinizde olsam iPhone X gibi bir telefonu Apple teknik servisinden başka bir yere götürmem. Fakat fiyatlar çok pahalı Apple'da. Yan sanayiden başka şansınız kalmıyor.
Apple'dan başka hiçbir yerde oriijnal pil ve ekran bulunmamaktadır. Yerinizde olsam iPhone X gibi bir telefonu Apple teknik servisinden başka bir yere götürmem. Fakat fiyatlar çok pahalı Apple'da. Yan sanayiden başka şansınız kalmıyor.
Ankara ama ekranı kendım alıp taktırmak istiyorum taksit yapmıyor telefoncular direkt peşin vermekte istemiyorum. Senin önerebileceğin ekran önerin var mı marka vs.
Ankara ama ekranı kendım alıp taktırmak istiyorum taksit yapmıyor telefoncular direkt peşin vermekte istemiyorum. Senin önerebileceğin ekran önerin var mı marka vs.