Apple Kendini Temizleyen Klavye Patenti Aldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Apple’ın 2016’da aldığı patent, MacBook klavyelerinin kendini temizleyebileceğine işaret ediyor. Bilgisayarların en çabuk kirlenen parçaları olan klavyeleri temizlemek oldukça uğraştırıcı bir iş. Dizüstü bilgisayarların klavyelerini temizlemek ise çok daha zor. Çoğu dizüstü modelinde tüm bilgisayarı sökmek gerekebiliyor. Ortaya çıkan bir Apple patenti ise buna bir çözüm getirmeyi hedefliyor. 2016’da alındığı görülen patent, kendi kendini temizleyebilen […]

Apple Kendini Temizleyen Klavye Patenti Aldı Technopat

Daha fazlası...

Ben masaüstü bilgisayarın klavye ve faresini 3-4 ayda bir söküp yıkıyorum yoksa temizlenemeyecek düzeyde tozlanıyor tuşlara basınca tekrar çıkmıyor. :)

Aslında kendini temizlemeyi geçtim de kirlenmeyen klavye kullanmaları daha mantıklı. Tuşlar Macbook ile aynı yükseltide olur ve basınca yanlarda açıklık bırakmayacak şekilde içeri girer. Bu sayede tuşlar kirlenmez ve üzerleri kirlendiğinde kolayca mendil veya bez yardımıyla silebiliriz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı