Quoniam Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 199 Çözümler 1 23 Şubat 2021 #1 Bilgisayarı yeni aldım Discord'da arkadaşlar ile konuşmak için taktım. Onların sesleri duyuyorum fakat benimki gitmiyor.
Bilgisayarı yeni aldım Discord'da arkadaşlar ile konuşmak için taktım. Onların sesleri duyuyorum fakat benimki gitmiyor.
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 23 Şubat 2021 #2 Çift jaklı ses çıkışına sahipseniz normal, mikrofonu kullanamazsınız. Artı 0 Eksi
Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 23 Şubat 2021 #3 Mikrofonun çalışması için mikrofon girişine takman lazım. Eğer kulaklık girişine takıyorsan çalışmaz. Artı 0 Eksi
Mikrofonun çalışması için mikrofon girişine takman lazım. Eğer kulaklık girişine takıyorsan çalışmaz.
cabbarsan Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 406 Çözümler 4 23 Şubat 2021 #4 Kulaklığı direkt olarak takarsan çalışmayacaktır. Tek girişi mikrofon ve kulaklık olarak ikiye ayıran kabloya ihtiyacınız var. Artı 0 Eksi
Kulaklığı direkt olarak takarsan çalışmayacaktır. Tek girişi mikrofon ve kulaklık olarak ikiye ayıran kabloya ihtiyacınız var.
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 23 Şubat 2021 #5 Splitter alman lazım. Artı 0 Eksi
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.532 Makaleler 2 Çözümler 129 23 Şubat 2021 #6 Bunun için ayırıcı kablo gerekiyor. Onla da çok iyi bir ses alıp veremezsiniz. Kulaküstü bir gaming kulaklık almanızı tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Bunun için ayırıcı kablo gerekiyor. Onla da çok iyi bir ses alıp veremezsiniz. Kulaküstü bir gaming kulaklık almanızı tavsiye ederim.
KS KS Quoniam Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 199 Çözümler 1 23 Şubat 2021 #7 cabbarsan dedi: Kulaklığı direkt olarak takarsan çalışmayacaktır. Tek girişi mikrofon ve kulaklık olarak ikiye ayıran kabloya ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... zaten 2 jak girişi var mic ve kulaklık Kokona Shiki dedi: Çift jaklı ses çıkışına sahipseniz normal, mikrofonu kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... ne yapmalıyım çözüm yolu yok mu Artı 0 Eksi
cabbarsan dedi: Kulaklığı direkt olarak takarsan çalışmayacaktır. Tek girişi mikrofon ve kulaklık olarak ikiye ayıran kabloya ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... zaten 2 jak girişi var mic ve kulaklık Kokona Shiki dedi: Çift jaklı ses çıkışına sahipseniz normal, mikrofonu kullanamazsınız. Genişletmek için tıkla... ne yapmalıyım çözüm yolu yok mu
cabbarsan Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 406 Çözümler 4 23 Şubat 2021 #8 Quoniam dedi: zaten 2 jak girişi var mic ve kulaklık ne yapmalıyım çözüm yolu yok mu Genişletmek için tıkla... Elinizde fotoğraftaki şekilde bir dönüştürücüsü varsa discord ayarlarında doğru aygıtı seçerseniz çalışacaktır. Dosya Ekleri 1_org_zoom.jpg 10,3 KB · Görüntüleme: 40 Artı 0 Eksi
Quoniam dedi: zaten 2 jak girişi var mic ve kulaklık ne yapmalıyım çözüm yolu yok mu Genişletmek için tıkla... Elinizde fotoğraftaki şekilde bir dönüştürücüsü varsa discord ayarlarında doğru aygıtı seçerseniz çalışacaktır.