Çözüldü Apple laptoplarda oyun oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aureliuss

Centipat
Daha fazla  
Normalde genellikle render amaçlı laptop alacağım 2 hafta içerisinde. Şu an araştırma aşamasındayım. Oyun oynarsam Max CS:GO oynarım diye düşünüyorum.

Teşekkürler.

Air olmaz diyorsanız 30.000 TL'nin altında yok maalesef

Neyse teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Bu arada merak ettim LoL açıyor mu?

ASUS zenbooklar nasıl peki.

ZenBook'lar en iyi MacBook alternatiflerindendir. Spesifik olarak bir model seçip yollarsanız performansı hakkında bilgi verebiliriz. Ayrıca bu tarz ultra-taşınabilir dizüstülerde incelikten kaynaklı olarak sıcaklık sıkıntıları oluşabiliyor (oyun oynandığında) aklınızda bulunsun.

Air olmaz diyorsanız 30.000 TL'nin altında yok maalesef

Neyse teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için. Bu arada merak ettim LoL açıyor mu?

ASUS zenbooklar nasıl peki.
Air olmaz demiyoruz airde oyun oynayamazsınız yanlış anlamayın render için alinır

CrossOver ve Paralleles'de Windows'u emule neredeyse her oyunu açarsınız ama oynatır mı şansa bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…