Apple launch etkinliği saat kaçta?

cegovera

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, biliyorsunuz ki bugün Apple launch etkinliği var. Saatini araştırdım ancak bulamadım. Büyük ihtimalle yeni iPhone SE 4 modeli duyurulması bekleniyor. Sizce bu model alınır mı? Ya da kaç bin ₺'ye kadar alınır?

SE 4 alınır da fiyatı önemli Türkiye için. Yurtdışı için çok mantıklı bir cihaz olacak fiyatına göre de bakalım bizde ne kadar olacak göreceğiz, ben 45-50 arası bekliyorum fiyatını.

Ve iPhone 16e tanıtıldı. Fiyatı tam beklediğim aralıkta geldi 48.000TL. 60Hz artık 2025'te kabul edilemez olsa da bilmiyorum yine de tercih edilebilir gibi işlemcisinden dolayı.

Son düzenleme:
Merhaba, biliyorsunuz ki bugün Apple launch etkinliği var. Saatini araştırdım ancak bulamadım. Büyük ihtimalle yeni iPhone SE 4 modeli duyurulması bekleniyor. Sizce bu model alınır mı? Ya da kaç bin ₺'ye kadar alınır?

128 GB 48bine çıkmış. İşlemciden bile kısmışlar çekirdek olarak. Bu işlemci kısılmış olsa da kötü değil, bu işlemcili cihaz için 256 GB şart. Uzun vadede deli eder yoksa. Baktığımızda 256 GB 54bin TL. Kesinlikle hak etmiyor fiyatını. 256 GB 43 44bin bandında olsa ancak bakılabilirdi.

128 GB 48bine çıkmış. İşlemciden bile kısmışlar çekirdek olarak. Bu işlemci kısılmış olsa da kötü değil, bu işlemcili cihaz için 256 GB şart. Uzun vadede deli eder yoksa. Baktığımızda 256 GB 54bin TL. Kesinlikle hak etmiyor fiyatını. 256 GB 43 44bin bandında olsa ancak bakılabilirdi.

3000₺ ek destek ile 29.000₺'ye sıfır iPhone 13 aldım, teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı