Apple M1 Mac mini mi, sıfır sistem mi?

Burakcdemir

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşım için PC toplayacaktım 7-8 bin civarına ama Apple M1'lere yöneldi, kafası karıştı. Oyun odaklı değil de daha çok ses kayıt ve video işleri odaklı çalışacak. 8 bin liraya 8 GB RAM'li 256 SSD'li M1 mini Mac mi alması daha mantıklı, yoksa o fiyata sıfır bir kasa toplamak mı daha mantıklı sizce?

Yani Studio One, Logic gibi ses işleme programları çok kanallı kayıtlar ve Adobe Premier'de video montaj işleri ağırlıklı. Hani 8 bin liraya monitör hariç M.2 SSD'li Ryzen 3600 ve 1660TI gibi bir sistem toplanabilir diye düşündüm ama M1 mini hakkında çok bilgim yok nasıldır vs.

Size şöyle bir görsel bırakıyorum. M1 İncelemelerini ve yorumlarını Youtube'ta bulabilirsiniz.
19F64870-344A-457A-9AE8-9F7139BDD383.jpeg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Intel bitmiştir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı