Apple MacBook Air M1 alınır mı?

SeloTe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YouTube'da video izlemek, film izlemek, nadiren de Minecraft oynamak için MacBook Air M1 almayı düşünüyorum işimi görür mü? Fansız olması benim cazip etti. Ayrıca lise öğrencisiyim dersler için de almayı düşünüyorum. Sizce alsam mı? (16 GB RAM 256 SSD)

Alınır ama bende Minecraft oynadım MacBookta. Bence hiç oyun oynamamak lazım.

Cs go da 40 fps alıyor sen bilirsin. Minecraftta rahat edebilirsen al. Yine de o paraya çok daha iyi performans veren bir şey alıp keyfine bakabilirsin.

Isınması render aldığınızda fark ediliyor. Onun haricinde fansız yapıda olmasına rağmen günlük kullanımda bir sorun teşkil etmez.

Oyun oynarken de gösteriyor. Tabi bu oyun bilgisayarı değil. Ama yine de ben olsam fansız ve geliştirme yapamayacağım bir bilgisayar almam.

Cs go da 40 fps alıyor sen bilirsin. Minecraftta rahat edebilirsen al. Yine de o paraya çok daha iyi performans veren bir şey alıp keyfine bakabilirsin.
Adam sadece Minecraft oynayacakmış ne gerek var. Hem oyuncu laptoplarının bataryası idare etmez. Film izlerken kucağıma alıp yatakta izleyeyim diyemezsin.

https://www.hepsiburada.com/asus-ro...4-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000007XFIU
Şuan 13.900 küsüre düşmüş şuan. 16 GB M1 Macbook'un fiyatı da bu civarlarda. Bu hem Macbook gibi rahat taşınabilir hem de güncel oyunları rahat rahat yüksek FPS'ler de oynatır.
16 GB M1 Macbook'da güzel cihaz ama oyun dışında tabi. Bide lisede ders programlarında, işlerinde uyumsuzluklar yaşayabilirsin.

yok hocam ben pozitif teknoloji diye bir site buldum ve araştırdım. Eğitim indirimi yapıyorlarmış 2000 tl daha az yani 11500 e alabiliyorum 16 gb yi. hatta sitenin linki: Apple Z1270005N MacBook Air 13.3 inç M1 8C 16GB RAM 256GB SSD Gümüş Z1270005N

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…