Elektronik Apple Magsafe şarj aygıtı 899 TL

Hazır indirimdeyken almak istiyorum ama biraz gereksiz bir ürün gibi geliyor bana. Kabloyu alıp telefona sokarak yaptığımız şeyi kablo sokmadan yapıyoruz, onun harici sağladığı kolaylık nedir?

Hazır indirimdeyken almak istiyorum ama biraz gereksiz bir ürün gibi geliyor bana. Kabloyu alıp telefona sokarak yaptığımız şeyi kablo sokmadan yapıyoruz, onun harici sağladığı kolaylık nedir?
Bence buna verilen para gereksiz para. Almayın derim. Kullandım ama hiçbir extrası yok bence.

15 Pro için yok mu?

Isınma normal, bataryaya zarar vermiyor. %80'e kadar hızlı dolduruyor, bu sürede bataryanın ısınması sorun oluşturmuyor, sonrasında ise yavaşladığı için ısınmıyor. Böylelikle batarya zarar görmemiş oluyor. 2 senedir kullanıyorum, pil ömründe sürekli kablo ile şarj ettiğim telefonum ile aynı miktarda azalma oldu. Zaten eğer fazla ısınırsa ekrana da uyarı çıkarıyor iPhone soğuyana kadar şarj etme durduruldu diye.

Dünyanın en saçma ürünü olabilir. Kablodan ne artısı var? Hem daha çok ısınıyor hem de daha yavaş dolduruyor telefonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…