Hazır indirimdeyken almak istiyorum ama biraz gereksiz bir ürün gibi geliyor bana. Kabloyu alıp telefona sokarak yaptığımız şeyi kablo sokmadan yapıyoruz, onun harici sağladığı kolaylık nedir?
Bence buna verilen para gereksiz para. Almayın derim. Kullandım ama hiçbir extrası yok bence.Hazır indirimdeyken almak istiyorum ama biraz gereksiz bir ürün gibi geliyor bana. Kabloyu alıp telefona sokarak yaptığımız şeyi kablo sokmadan yapıyoruz, onun harici sağladığı kolaylık nedir?
15 Pro için yok mu?Ürün açıklamasında:
Şeklinde belirtilmiş. Sanırım uymuyor.
- Mıknatısların hizalanması yalnızca iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modellerinde gerçekleşiyor.
Ayrıca sadece iPhone 8 ve üstü destekliyor sanırım:
- MagSafe şarj aygıtı, qi özellikli şarj ile uyumlu. Böylece diğer qi sertifikalı şarj aygıtlarıyla şarj edebildiğiniz iPhone 8 veya daha yeni iPhone modellerini ve kablosuz şarj kutusuna sahip AirPods modellerini de MagSafe şarj aygıtı ile şarj edebiliyorsunuz.
15 Pro için yok mu?
İndirimde aldım, iPhone 15 ve AirPods 2 ile denediğimde iki üründe de ısınma yaptı. Apple orijinal 20W şarj adaptörü ile denedim.
Isınması normal mi bu ürünün? Öyleyse hiçbir avantajı yok zira ısı demek batarya ömrünün düşmesi demek...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.