Apple, Mat Siyah MacBook Modeli Üzerinde Çalışıyor Olabilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Mat Siyah MacBook modelleri

Apple’ın MacBook için almış olduğu yeni bir patent ortaya çıktı. Patente göre Apple, yakın gelecekte ışığı emebilen mat siyah MacBook modelleri ile kullanıcıların karşısına çıkabilir. 10 Kasım günü düzenlemiş olduğu lansmanla beraber Apple M1 işlemcili MacBook Pro ve MacBook Air modellerini duyuran Apple’ın, yakın gelecekte piyasaya sunacağı MacBook modelleri ile ilgili önemli bir rapor yayınlandı. […]

Devamı: Apple, Mat Siyah MacBook Modeli Üzerinde Çalışıyor Olabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

"Işığı emebilen siyah" mı?
Yansıtması üzerine çalışmaları gerekmez mi, ben mi yanlışım?

NOT: Biliyorum siyah renk ışığı yansıtamaz tamam da patentte ayrıca "emebilen" olarak belirtmiş olmaları saçma geldi.

@WoLeRm yahu sen Acer harici bir şey beğenmez misin?

Acer'ı da sevmem. Bir kere ben Corsair fanıyım. Hiç tanıyamamışsınız. Acer sevdiğim nereden çıktı.
Lütfen, biraz araştırın. Ben Corsair ve ASUS severim. Bu arada Apple'dan nefret ederim de o ayrı mesele.

Eğer bu renk son kullanıcıya ulaşırsa gerçekten harika olur. Tabii çizilmelere karşı ekstra önlemler almak zorunda kalabiliriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı