Apple Music mi Spotify mı?

24 Bit 192Khz kalitesinde parçaları bulundurması sebebiyle tabii ki de Apple Müzik.

Youtube Music. Spotify fanları hiç boşuna ağlamasınlar her şarkı olmuyor Spotify'da. Ayrıca her şarkının slowed, sped up versiyonları da olmuyor. Neden para veriyorlar anlamıyorum. Sırf playlist için falan mı?

Youtube Music ses kalitesi düşük. Ayrıca olan şarkılar da Youtube'da olduğu için varlar. Bir nevi Youtube'un video olmayan versiyonu. Spotify para vermeye değer. Ayrıca olmayan şarkılar "Yerel Dosyalar" yardımı ile aktarılabiliyor. Boşuna para vermiyoruz, şarkıları indirmek ve reklamdan kurtulmak için para veriyoruz.

Airpods gen2 codec olarak AAC kullanır. Spotify ile Apple Music arasındaki ses kalite farkı olmaz. Hangi platform müzik kütüphaneni destekliyorsa onu kullan.

Merhaba, iPhone telefon ve AirPods 2. nesil kulaklık kullanıyorum. Forumlarda Apple Music'in Spotify'a göre daha iyi ses kalitesi olduğunu söylüyorlar. Fakat AirPods'da bu ses kalitesi farkı anlaşılıyor mu?

Apple Music evet daha iyi ses kalitesi var ama Spotify'ı daha çok beğeniyorum.

Youtube Music'de de şarkı indirilebiliyor, ve zaten Premium aldığınız zaman da reklamsız oluyor.

Youtube Music'de de şarkı indirilebiliyor, ve zaten Premium aldığınız zaman da reklamsız oluyor.
Youtube Premium'da en az Spotify kadar pahalı oldu son zamlar ile. Yani pek farkı kalmadı. Ama parasına göre ses kalitesi rezalet.

Youtube Premium'da en az Spotify kadar pahalı oldu son zamlar ile. Yani pek farkı kalmadı. Ama parasına göre ses kalitesi rezalet.
3 ay Spotify kullandım ama öyle bir şey yok. Ses kaliteleri aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…