Apple Music mi Spotify mı?

• Konuyu başlatan frotex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 4.499
24 Bit 192Khz kalitesinde parçaları bulundurması sebebiyle tabii ki de Apple Müzik.

Youtube Music. Spotify fanları hiç boşuna ağlamasınlar her şarkı olmuyor Spotify'da. Ayrıca her şarkının slowed, sped up versiyonları da olmuyor. Neden para veriyorlar anlamıyorum. Sırf playlist için falan mı?

Youtube Music. Spotify fanları hiç boşuna ağlamasınlar her şarkı olmuyor Spotify'da. Ayrıca her şarkının slowed, sped up versiyonları da olmuyor. Neden para veriyorlar anlamıyorum. Sırf playlist için falan mı?
Youtube Music ses kalitesi düşük. Ayrıca olan şarkılar da Youtube'da olduğu için varlar. Bir nevi Youtube'un video olmayan versiyonu. Spotify para vermeye değer. Ayrıca olmayan şarkılar "Yerel Dosyalar" yardımı ile aktarılabiliyor. Boşuna para vermiyoruz, şarkıları indirmek ve reklamdan kurtulmak için para veriyoruz.

Airpods gen2 codec olarak AAC kullanır. Spotify ile Apple Music arasındaki ses kalite farkı olmaz. Hangi platform müzik kütüphaneni destekliyorsa onu kullan.

Merhaba, iPhone telefon ve AirPods 2. nesil kulaklık kullanıyorum. Forumlarda Apple Music'in Spotify'a göre daha iyi ses kalitesi olduğunu söylüyorlar. Fakat AirPods'da bu ses kalitesi farkı anlaşılıyor mu?

Apple Music evet daha iyi ses kalitesi var ama Spotify'ı daha çok beğeniyorum.

Youtube Music ses kalitesi düşük. Ayrıca olan şarkılar da Youtube'da olduğu için varlar. Bir nevi Youtube'un video olmayan versiyonu. Spotify para vermeye değer. Ayrıca olmayan şarkılar "Yerel Dosyalar" yardımı ile aktarılabiliyor. Boşuna para vermiyoruz, şarkıları indirmek ve reklamdan kurtulmak için para veriyoruz.
Youtube Music'de de şarkı indirilebiliyor, ve zaten Premium aldığınız zaman da reklamsız oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı