Apple Music mi YouTube Music mi?

kwengface

Kilopat
İyi akşamlar öncelikle milletimizin başı sağ olsun Allah bir daha yaşatmasın şarkı dinlemek için Spotify kullanıyordum deprem felaketi sebebiyle gösterdiği görmemezlik umursamaz tavrı yüzünden üyeliğimi iptal ettirdim Apple Music ve YouTube Music arasında kaldım. Benim için önemli olan şeyler.

-Hızlı arayüz.
-Göze hoş tasarım.
-Çevrimdışı özellik.
-Çalma listelemesi.
-Önerilenler listesi.

Sizce hangisi benim için daha uyumlu teşekkürler tekrardan başımız sağ olsun.

Ben Spotify'ı aylar önce bıraktım YouTube zam yaptığı için. YouTube kullanıyorum ve öneririm. Eski müziklerde var. Spotify'dan geçmiş birisi olarak aradığım bir özellik vs de yok. Üstüne üstlük YouTube'da reklamsız oluyor. (TV için bir nimet)

"-Hoş tasarım" istediğinize göre apple music elendi zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmadığım için bir şey diyemem ama küçük bir kütüphanesi olduğunu sanmıyorum.

Ama ses kalitesinde tırt kalıyor. En fazla sunduğu OPUS. Ki, Spotify'da en fazla 320 kbps OGG sunuyor.
Hocam Spotify ve YouTube'u yan yana denerken ses farkı hissetmemiştim arkadaş denesin ona göre karar verin bence. Çünkü herkesin kulaklıkları o kadar ayırt edemiyor.

YouTube Music de istediğiniz şarkıları sanatçıları bulabiliyorsunuz yüksek ses kalitesini seçerseniz tatmin edebilir. Apple Music ses kalitesi daha iyi bana göre ama biraz karışık arayüzü var. Şöyle demem gerekirse ortalama veya iyi bir kulaklığınız yoksa fark etmiyor en uygunu neyse onu tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…