Apple Music Türkiye Abonelik Fiyatı Zamlandı

Hala ucuz. Spotify kadar geniş kütüphaneye ihtiyaç duymayanlar için en ucuz ve kaliteli platformlarından bir tanesi. Öğrenci paketinin 9.99 TL olması zaten inanılmaz bir şeydi, nasıl olur da o kadar ucuz olur diye uzun süredir şaşırıyordum. Şu anki 19.99 TL'lik fiyatı da bana hala Lossless bir platform için uygun geldi.
 
20231201_235104.jpg


Acelen varken hastaneye yürüyebiliyorken neden araba kullanıyorsun? Veya uzun yollarda neden yürümüyorsun?

Bedava olan yöntemler zamanı uzatmıyor ki?
 
Acelen varken hastaneye yürüyebiliyorken neden araba kullanıyorsun? Veya uzun yollarda neden yürümüyorsun?
Bu doğru bir örnek değil. Hastaneye gitmek için en hızlı yöntemi kullanmalısın, ancak müzik için paralı platform kullanmak zorunda değilsin. Bu daha çok ne kadar ekmek o kadar köfte mantığıyla işleyen bir şey.
 
Hastaneye gitmek için en hızlı yöntemi kullanmalısın, ancak müzik için paralı platform kullanmak zorunda değilsin.
Şarkıların çoğu ücretli olarak satılıyor. YouTube gibi bir platformdan dinlemediğiniz sürece korsan olarak indirmiş oluyorsunuz. YouTube'daki ses kalitesi de her zaman çok iyi olmuyor ve uğraştırıyor. Bazen de her şarkıyı bulamıyorsunuz. Daha çok kullanıcı rahatlığı ve tercihi ile alakalı.
 
YouTube gibi bir platformdan dinlemediğiniz sürece korsan olarak indirmiş oluyorsunuz. YouTube'daki ses kalitesi de her zaman çok iyi olmuyor ve uğraştırıyor. Bazen de her şarkıyı bulamıyorsunuz. Daha çok kullanıcı rahatlığı ve tercihi ile alakalı.
Ben ücretsiz platformu savunmadım ki? Arkadaşın mantığıyla durumu nasıl izah edebileceğini açıkladım sadece. Konudaki bir önceki mesajıma bakarsan Apple Müzik kullandığımı, fiyatını mantıklı bulduğumu ve platformun da kütüphane istemeyenler için uygun olduğunu belirttim.
Şarkıların çoğu ücretli olarak satılıyor.
Bu kısmı hangi platform için söylediğini anlamadım.
 
Ben ücretsiz platformu savunmadım ki?
Özellikle size cevap olarak yazmamıştım, genel bilgi olarak eklemiştim. Yanlış anlaşıldı sanırım. :)
Bu kısmı hangi platform için söylediğini anlamadım.
Herhangi bir platform için değil, şarkılar için geçerli. Neredeyse tüm şarkıların lisansı oluyor. Apple Music ve Spotify gibi firmalar da ücreti karşılığında bize sunuyor.
 
Eki Görüntüle 2046191
1 Aralık tarihi itibarıyla ülkemizde birçok ürününe zam yapan Apple, şimdi de Apple Music abonelik fiyatı için de benzer bir hamle yaptı. Zam sonrasında Apple Music Türkiye abonelik fiyatı maalesef ikiye katlanmış durumda. İşte Apple Music Türkiye Zamlı Fiyatı Yapılan zam sonrasında Apple Music Öğrenci fiyatı 9,99 TL’den 19,99 TL’ye, Bireysel fiyatı 19,99 TL’den 39,99 […]

Devamı: Apple Music Türkiye Abonelik Fiyatı Zamlandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Spotify varken boş iş bence, Yada YT music.

MYT premium :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı