Apple Music vs. Spotify vs. YouTube Music

O zaman tidal kullanma. Popüler kültürün dinlediği tipler yok. İyi ki yok. Spotify premium dene.

Apple Music kullanıyorum. Ses kalitesi olarak Spotify ve Youtube Music karşısında bariz bir fark var. İkisi arasından Spotify tercihimdir.

Ücretsiz deneme sürümü verdiği için YouTube Music ücretsiz deneme sürümü yaptım değişen bir şey olmadı. Meğer ayarlardaki ekolayzır YouTube Music uygulamasına etki etmiyormuş, basslarda bu yüzden az gelmiş bana. Sanırım Apple Music ile devam edeceğim gibi.
Fiyat olarak Apple Music, YouTube Music'e göre daha uzun ama işin içine Papara girince durum değiştiği için bunlara bir şans vermek istemiştim.
Apple Music kullanıyorum. Ses kalitesi olarak Spotify ve Youtube Music karşısında bariz bir fark var. İkisi arasından Spotify tercihimdir.
Yeni şarkılar bulmamda Spotify benimde tercihim açıkçası. Apple Music'te o kadar çok bulamıyorum.

Ben Spotify öneririm. Avantajı bağımsız şarkıcıları ve haftalık keşif gibi yeni şarkılara ulaşabilirisiniz. İlk baştan Spotify uygulamasını bilgisayara indirin biraz free versiyonu deneyin derim. Eğer telefonda dinleyecekseniz ilk ay ücretsiz olabilir. Apple music de gayet başarılı düşüncem ikisinin arasında pek bir fark yok. Youtube muzik önermem

O zaman tidal kullanma. Popüler kültürün dinlediği tipler yok. İyi ki yok. Spotify premium dene.
O tiplerden bende yakınıyorum endişelenme. Özellikle son zamanlarda çıkan garip Türkçe rap şarkılar en çok dinlenenleri işgal ediyor. Aralarından hala kendini bozmayanları bulmaya çalışıyorum olduğunca.
YouTube Music ücretsiz denedim şu an, telefonun ekolayzır ayarı ona etki etmediği için onu bende eledim.

Apple Music ses kalitesi çok farklımı ilk defa duydum.

Ben şu an Spotify kullanıyorum ve Apple Music geçmememin nedeni bazı dizi veya anime şarkılarının Apple Music'de olmaması.

Telefon da çok etkiliyor hocam. Kulaklık girişinin kalitesi inan çok etkiliyor.
Telefon olarak iPhone 6 var elimde. Orijinal kulaklığıyla da başka kablolu kulaklıkla da farkı hissediyordum. Ne hikmetse orijinal kulaklık ile daha çok hissediyordum bu farkı. Şu an ise kablosuz kullanıyorum JBL E50 modeli.
İçeriği bana pek uymasa bile sırf merakımdan @Monolova 'nın önerdiği Tidal'in de ücretsiz sürümünü edindim.
@Monolova Tidal'e Türkçe rapin birkaç ismi gelmiş sanırım. Diğer isimleri de kontrol edeceğim dinlediklerimin bir çoğu varsa buradayım artık. Telefonun ekolayzır ayarı buna yine etki etmiyor ama etmemesine rağmen kulağımı yoran bir ses yok. Ses kalitesini normal yaparsam eğer o zaman yoruyor ki bu durumu aynen YouTube Music'te yaşadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…