- Makaleler
- 49
9000 TL civarında iyi bir laptop ve Macbook(9000 TL'lik ürünü var) karşılaştırma yapılırsa hangisi öne çıkar? Profesyonel programlar kullanırken demek istiyorum, oyun için değil.
Adobe programlarında Apple rakiplerine göre çoğu zaman öndedir. Profesyonel kullanım için Macbook daha iyi olacaktır muhtemelen.9000 TL civarında iyi bir laptop ve Macbook karşılaştırma yapılırsa hangisi öne çıkar? Profesyonel programlar kullanırken demek istiyorum, oyun için değil.
RAM kapasitesi göz önüne aldığımızda normal bir bilgisayar ondan daha fazla RAM'i var diye biliyorum. Bunun hakkında düşünceniz nedir?Adobe programlarında Apple rakiplerine göre çoğu zaman öndedir. Profesyonel kullanım için Macbook daha iyi olacaktır muhtemelen.
9000 TL düşük bir bütçe profesyonel uygulamalar için. Bu bütçeye Macbook bulunmaz diye tahmin ediyorum. Windows rakipleri daha iyi olabilir bu bütçe için.RAM kapasitesi göz önüne aldığımızda normal bir bilgisayar ondan daha fazla RAM'i var diye biliyorum. Bunun hakkında düşünceniz nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.