Apple Pay Türkiye'ye gelecek mi?

m_Er_T

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili dostlar, sorum şu iOS 26 bile çıkacak, çoğu ülkede bile Apple Pay var ancak o kadar IPhone'a para ödüyoruz Apple Pay gibi bir vel-i nimetten faydalanamıyoruz. Sebebi nedir? Sizce gelir mi? Ne zaman gelir? Bir bilginiz fikirlerinizi almak istedim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oluru ne bu işin ne zaman Apple Pay gelecek artık?

Wallet ve Google Pay vergilendirme ile uğraşmaktan kaçındıkları için Türkiye'ye getirilmiyor, geleceği de yok gibi. Madem Apple vergilerle uğraşmak istemiyor o zaman bölgesel olarak NFC ile ödemeyi açmalı, millet Apple diye ölüp bitiyor, gaza gelip ben de Apple aldım, yalan yok çok güzel cihazlar üretiyolar, yazılım ve ekosistem işinde bence Apple'ın üstüne yok ama belli başlı kısıtlamalar cidden bayıyor. iOS 18'e kadar ana ekranda uygulamarın konumu bile düzenlenemiyordu.

Wallet ve Google Pay vergilendirme ile uğraşmaktan kaçındıkları için Türkiye'ye getirilmiyor, geleceği de yok gibi. Madem Apple vergilerle uğraşmak istemiyor o zaman bölgesel olarak NFC ile ödemeyi açmalı, millet Apple diye ölüp bitiyor, gaza gelip ben de Apple aldım, yalan yok çok güzel cihazlar üretiyolar, yazılım ve ekosistem işinde bence Apple'ın üstüne yok ama belli başlı kısıtlamalar cidden bayıyor. iOS 18'e kadar ana ekranda uygulamarın konumu bile düzenlenemiyordu.
Samsung, Samsung Walleti açtı diye biliyorum.

Samsung, Samsung walleti açtı diye biliyorum.

Samsung wallet ile Türkiye'deki s wallet aynı şey değil.

Yani Samsung'un Türkiye'ye özel farklı bir uygulaması var.

Yurtdışındaki Samsung Wallet'ın aksine Türkiye'deki s wallet İş Bankası'nın (moka şirketi) ön ödemeli kartı olarak çalışıyor elektronik bir cüzdan olarak değil.

Yıllardır Apple PAY gelecek diye bekliyoruz. Senenin başında Ağustos ayında bir duyuru geleceği söyleniyordu fakat ben hiç öyle olacağını düşünmüyorum. Aynı şekilde Apple TV+ servisinin de gelmesi gerekiyor artık.

Yıllardır Apple PAY gelecek diye bekliyoruz. Senenin başında Ağustos ayında bir duyuru geleceği söyleniyordu fakat ben hiç öyle olacağını düşünmüyorum. Aynı şekilde Apple TV+ servisinin de gelmesi gerekiyor artık.
Allah’ın dediği olur ama artık gelmesi gerekir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı