Apple Pencil önerisi

Memnunsunuz bayağı sanırım.

Hocam bence şu an 20k bütçe ustunde IPad'den baska tablet alinmamali ogrenci kampanyasi bitince S24+ ile iPad kapisir hale gelebilir fakat bu benim gorusum benim bakis açayım ekran istiyorsaniz iPad Pro harici iPad alinmaz performans istiyorsaniz da Air'ya da Pro harici tablet alinmaz.

Hocam bence şu an 20k bütçe ustunde IPad'den baska tablet alinmamali ogrenci kampanyasi bitince S24+ ile iPad kapisir hale gelebilir fakat bu benim gorusum benim bakis açayım ekran istiyorsaniz iPad Pro harici iPad alinmaz performans istiyorsaniz da Air'ya da Pro harici tablet alinmaz.

Dediğim gibi M2 Air almayı düşünüyorum değer mi sence ekranından memnun olmayan var kalitesiz diyen var.

Ya da 60Hz'den şikayetçi olan var.

Dediğim gibi M2 Air almayı düşünüyorum değer mi sence ekranından memnun olmayan var kalitesiz diyen var.

Hocam M2 Air'in ekranindan memnun olmayan harbi hater olmak icin diyordur ya da AMOLED ekran bekleyerek almistir ekrani S9 serisi kadar iyi degil fakat kotu degil gayet kabul edilebilir iyi bir ekrani var Hz konusu ise Android'in 120Hz i gibi diyemem ama Android telefonlarda 60Hz in verdigi hissiyat ile Apple da olanlar ayni degil bence Apple daha kaliteli daha soft bunu bizzat karsilastirarak denedim ve karar verdim fakat herkesin kendi karari.

Memnunsunuz bayağı sanırım.

Gördüm onu işte dediğim gibi sadece üniversite okuyanlar için sanıyordum.

Ben memnunum vallahi hocam ekranı falan yağ gibi akıyor 60 Hz olması bence hiç problem değil. Benim 13 inç birde. Kesinlikle gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Hocam M2 Air'in ekranindan memnun olmayan harbi hater olmak icin diyordur ya da AMOLED ekran bekleyerek almistir ekrani S9 serisi kadar iyi degil fakat kotu degil gayet kabul edilebilir iyi bir ekrani var Hz konusu ise Android'in 120Hz i gibi diyemem ama Android telefonlarda 60Hz in verdigi hissiyat ile Apple da olanlar ayni degil bence Apple daha kaliteli daha soft bunu bizzat karsilastirarak denedim ve karar verdim fakat herkesin kendi karari.

Sen ne kullanıyordun.

Ben memnunum vallahi hocam ekranı falan yağ gibi akıyor 60 Hz olması bence hiç problem değil. Benim 13 inç bir de. Kesinlikle gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Ben 11inç düşündüm ya büyük ekran pek benlik değil gibi.

Sen ne kullanıyordun.

Ben 11inç düşündüm ya büyük ekran pek benlik değil gibi.
Çizim yapıyorsanız büyük ekran daha iyi olabilr ancak fiyat farkını çok koyuyor 32 lira verdim ben. Aslında 5-6 lira daha çıkıp Pro da alabilirdim ama bütçem çıkmadı maalesef. Birde bir talete 40.000 liraya yakın para vermekte istemedim açıkçası o paraya uçak kaldıracak sistem dizilir.

Çizim yapıyorsanız büyük ekran daha iyi olabilr ancak fiyat farkını çok koyuyor 32 lira verdim ben. Aslında 5-6 lira daha çıkıp Pro da alabilirdim ama bütçem çıkmadı maalesef. Bir de bir talete 40.000 liraya yakın para vermekte istemedim açıkçası o paraya uçak kaldıracak sistem dizilir.

Ya dediğim gibi ben hep yanımda da taşırım 11inç daha iyi olur bir de 13 inç ile 11 inç ses farkı var mı?

Hocam ben eskiden Android tabletler kullaniyordum daha sonra uzun sure tablet kullanmadim ve Air M.2 aldim.

İstanbul'dan almalıyım siteden mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı