U Uğur555 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #31 Denizius124 dedi: 13 11'e gore cok kaba duruyor. Genişletmek için tıkla... Bencede fazla büyük. The Notorious dedi: İstanbul'dan alırsanız öğrenci belgesi isteyebilirler. Genişletmek için tıkla... Siz siteden mi almıştınız.
Denizius124 dedi: 13 11'e gore cok kaba duruyor. Genişletmek için tıkla... Bencede fazla büyük. The Notorious dedi: İstanbul'dan alırsanız öğrenci belgesi isteyebilirler. Genişletmek için tıkla... Siz siteden mi almıştınız.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.876 Makaleler 3 Çözümler 9 1 Eylül 2024 #32 Evet magazadan alirsaniz isteyebilirler ama internetten bircok kisi belge atmadan aldigini soyluyor.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #33 Uğur555 dedi: Bencede fazla büyük. Siz siteden mi almıştınız. Genişletmek için tıkla... Evet ama biraz geç getiriyorlar bir ara kargo arabası falan mı devrildi diye düşünmüştüm.
Uğur555 dedi: Bencede fazla büyük. Siz siteden mi almıştınız. Genişletmek için tıkla... Evet ama biraz geç getiriyorlar bir ara kargo arabası falan mı devrildi diye düşünmüştüm.
U Uğur555 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #34 Denizius124 dedi: Evet magazadan alirsaniz isteyebilirler ama internetten bircok kisi belge atmadan aldigini soyluyor. Genişletmek için tıkla... Garanti de sorun yaratmaz herhalde. The Notorious dedi: Evet ama biraz geç getiriyorlar bir ara kargo arabası falan mı devrildi diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürmüştü ortalama.
Denizius124 dedi: Evet magazadan alirsaniz isteyebilirler ama internetten bircok kisi belge atmadan aldigini soyluyor. Genişletmek için tıkla... Garanti de sorun yaratmaz herhalde. The Notorious dedi: Evet ama biraz geç getiriyorlar bir ara kargo arabası falan mı devrildi diye düşünmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ne kadar sürmüştü ortalama.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #35 Uğur555 dedi: Garanti de sorun yaratmaz herhalde. Ne kadar sürmüştü ortalama. Genişletmek için tıkla... 6-7 Gün içinde geliyor hocam. The Notorious dedi: 6-7 gün içinde geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Ben Konya'da oturuyorum bana 1 hafta içerisinde geldi.
Uğur555 dedi: Garanti de sorun yaratmaz herhalde. Ne kadar sürmüştü ortalama. Genişletmek için tıkla... 6-7 Gün içinde geliyor hocam. The Notorious dedi: 6-7 gün içinde geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Ben Konya'da oturuyorum bana 1 hafta içerisinde geldi.
U Uğur555 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #36 The Notorious dedi: 6-7 gün içinde geliyor hocam. Ben Konya'da oturuyorum bana 1 hafta içerisinde geldi. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi geziye geldim Konya'ya şansa bak hatta stadyum da yemek yiyeceğim. The Notorious dedi: 6-7 gün içinde geliyor hocam. Ben Konya'da oturuyorum bana 1 hafta içerisinde geldi. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi geziye geldim Konya'ya şansa bak hatta stadyum da yemek yiyeceğim. The Notorious dedi: 6-7 gün içinde geliyor hocam. Ben Konya'da oturuyorum bana 1 hafta içerisinde geldi. Genişletmek için tıkla... Ben samsuna kargolatırım herhalde.
The Notorious dedi: 6-7 gün içinde geliyor hocam. Ben Konya'da oturuyorum bana 1 hafta içerisinde geldi. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi geziye geldim Konya'ya şansa bak hatta stadyum da yemek yiyeceğim. The Notorious dedi: 6-7 gün içinde geliyor hocam. Ben Konya'da oturuyorum bana 1 hafta içerisinde geldi. Genişletmek için tıkla... Bende şimdi geziye geldim Konya'ya şansa bak hatta stadyum da yemek yiyeceğim. The Notorious dedi: 6-7 gün içinde geliyor hocam. Ben Konya'da oturuyorum bana 1 hafta içerisinde geldi. Genişletmek için tıkla... Ben samsuna kargolatırım herhalde.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #37 Uğur555 dedi: Bende şimdi geziye geldim Konya'ya şansa bak hatta stadyum da yemek yiyeceğim. Bende şimdi geziye geldim Konya'ya şansa bak hatta stadyum da yemek yiyeceğim. Ben samsuna kargolatırım herhalde. Genişletmek için tıkla... Uğur555 dedi: Bende şimdi geziye geldim Konya'ya şansa bak hatta stadyum da yemek yiyeceğim. Bende şimdi geziye geldim Konya'ya şansa bak hatta stadyum da yemek yiyeceğim. Ben samsuna kargolatırım herhalde. Genişletmek için tıkla... Öyle mi hocam afiyet olsun o zaman hoşgelmişsiniz.
Uğur555 dedi: Bende şimdi geziye geldim Konya'ya şansa bak hatta stadyum da yemek yiyeceğim. Bende şimdi geziye geldim Konya'ya şansa bak hatta stadyum da yemek yiyeceğim. Ben samsuna kargolatırım herhalde. Genişletmek için tıkla... Uğur555 dedi: Bende şimdi geziye geldim Konya'ya şansa bak hatta stadyum da yemek yiyeceğim. Bende şimdi geziye geldim Konya'ya şansa bak hatta stadyum da yemek yiyeceğim. Ben samsuna kargolatırım herhalde. Genişletmek için tıkla... Öyle mi hocam afiyet olsun o zaman hoşgelmişsiniz.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.876 Makaleler 3 Çözümler 9 1 Eylül 2024 #38 Hocam girin sehrinizi girip tableti secince teslim tarihi cikiyor 1 gun oynuyor oynarsa.
U Uğur555 Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #39 The Notorious dedi: Öyle mi hocam afiyet olsun o zaman hoşgelmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son bir sorum olacak havalimanında sıkıntı çıkar mı kıbrısa göndersem. Son bir sorum olacak havalimanında sıkıntı çıkar mı kıbrısa götürsem.
The Notorious dedi: Öyle mi hocam afiyet olsun o zaman hoşgelmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Son bir sorum olacak havalimanında sıkıntı çıkar mı kıbrısa göndersem. Son bir sorum olacak havalimanında sıkıntı çıkar mı kıbrısa götürsem.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #40 Uğur555 dedi: Teşekkürler. Son bir sorum olacak havalimanında sıkıntı çıkar mı kıbrısa göndersem. Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bir fikrim yok hocam Apple'ı ararsanız cevabını verirler.
Uğur555 dedi: Teşekkürler. Son bir sorum olacak havalimanında sıkıntı çıkar mı kıbrısa göndersem. Genişletmek için tıkla... O konu hakkında bir fikrim yok hocam Apple'ı ararsanız cevabını verirler.