Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben geçen ayın 7'sinde iPhone 11 cihazımı TROY Apple servisine ahizeden az ses geldiği sebebiyle bıraktım. Telefonun tamir edilip teslim edilme yasal süresi 20 iş günü. Aradan 19 iş günü geçti aradım ve mağazadan geri dönüş sağlandı ve telefonun kargo karışıklığı nedeniyle onarıma gitmeden geri mağazaya döndüğü söylendi. Tekrar onarım merkezine yollanacağı söylendi ertesi gün tekrar gönderildi telefon. Bugün aradığımda bana telefonun ekranının değiştiği ve kargo sırasına alındığı önümüzdeki 1-2 gün içerisinde geleceği söylendi. Telefonumun ekranının neden değiştiğini sorduğumda 11 modellerinde ahize sorunlarında genelde böyle oluyor dendi. Fakat ben buna inanmıyorum. Ahize değişimi farklı ekran değişimi farklı, benim telefonumun ekranında hiçbir sorun çizik dahi yoktu, kırılmaz cam olmadan hiç kullanmadım telefonu öyle söyleyeyim, buna kasada dahil çiziksiz bir telefon. Ben bu gecikmeyi telefonumu orada düşürüp ekranını kırdılar ve ekranınıda değiştirip yollamalarına bağlıyorum, sizce neden ekranı değişti ve bu kadar uzun sürdü?