Apple Store'dan 20 Aralık 2020 tarihinde iPad sipariş ettim ve 20 günü geçmesine rağmen sipariş hala işleniyor gözüküyor. Kargoya ne zaman verilir? Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? (Tahmini teslimat süresi 21-28 Ocak)
Cevabı vermişsiniz zaten hocam.(Tahmini teslimat süresi 21-28 Ocak)
Cevabı vermişsiniz zaten hocam.
Normal olarak stok sıkıntısı yüzünden bir ay veriliyor. Benim siparişlerim de bir ay sürmüştü.
Apple Destek ile iletişime geçtiğinizde, verilen tahmini süre kesinlikle tutturuluyor diyecekler. Benim siparişim tahmini sipariş süresinden 3 gün önce kargoya verilmişti.
UPS gayet hızlı bir kargo şirketi ve dünya çapında Apple ile anlaşmaları var. Öncelik veriliyor Apple kargolarına.Çevremdekiler kazıklandığımı düşünüyor ben de öyle düşünmeye başladığım için bir sorayım dedim
Peki elinize ne zaman ulaştı. UPS ile gönderim yapılıyor ve bazen 10 gün bile geç getirdiklerini okumuştum. Çok ihtiyacım olduğu için acele ediyorum.
UPS gayet hızlı bir kargo şirketi ve dünya çapında Apple ile anlaşmaları var. Öncelik veriliyor Apple kargolarına.
Siparişiniz kargoya verilirse en fazla 3 gün sonra elinizde olur(Şehrinizin uzaklığına göre).
Çevrenize Apple Store'dan alınan Apple ürünlerinin alınabileceği en iyi yer olduğunu söyleyin. Her şey daha kesin ve aracısız bir şekilde satın almışsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.