Apple Store sipariş gönderim süresi

Aysenurr

Centipat
Daha fazla  
Apple Store'dan 20 Aralık 2020 tarihinde iPad sipariş ettim ve 20 günü geçmesine rağmen sipariş hala işleniyor gözüküyor. Kargoya ne zaman verilir? Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? (Tahmini teslimat süresi 21-28 Ocak)

Normal olarak stok sıkıntısı yüzünden bir ay veriliyor. Benim siparişlerim de bir ay sürmüştü.

Apple Destek ile iletişime geçtiğinizde, verilen tahmini süre kesinlikle tutturuluyor diyecekler. Benim siparişim tahmini sipariş süresinden 3 gün önce kargoya verilmişti.

Cevabı vermişsiniz zaten hocam.

Çevremdekiler kazıklandığımı düşünüyor ben de öyle düşünmeye başladığım için bir sorayım dedim
Normal olarak stok sıkıntısı yüzünden bir ay veriliyor. Benim siparişlerim de bir ay sürmüştü.

Apple Destek ile iletişime geçtiğinizde, verilen tahmini süre kesinlikle tutturuluyor diyecekler. Benim siparişim tahmini sipariş süresinden 3 gün önce kargoya verilmişti.

Peki elinize ne zaman ulaştı. UPS ile gönderim yapılıyor ve bazen 10 gün bile geç getirdiklerini okumuştum. Çok ihtiyacım olduğu için acele ediyorum.

Çevremdekiler kazıklandığımı düşünüyor ben de öyle düşünmeye başladığım için bir sorayım dedim

Peki elinize ne zaman ulaştı. UPS ile gönderim yapılıyor ve bazen 10 gün bile geç getirdiklerini okumuştum. Çok ihtiyacım olduğu için acele ediyorum.
UPS gayet hızlı bir kargo şirketi ve dünya çapında Apple ile anlaşmaları var. Öncelik veriliyor Apple kargolarına.

Siparişiniz kargoya verilirse en fazla 3 gün sonra elinizde olur(Şehrinizin uzaklığına göre).

Çevrenize Apple Store'dan alınan Apple ürünlerinin alınabileceği en iyi yer olduğunu söyleyin. Her şey daha kesin ve aracısız bir şekilde satın almışsınız.

UPS gayet hızlı bir kargo şirketi ve dünya çapında Apple ile anlaşmaları var. Öncelik veriliyor Apple kargolarına.

Siparişiniz kargoya verilirse en fazla 3 gün sonra elinizde olur(Şehrinizin uzaklığına göre).

Çevrenize Apple Store'dan alınan Apple ürünlerinin alınabileceği en iyi yer olduğunu söyleyin. Her şey daha kesin ve aracısız bir şekilde satın almışsınız.

Kesinlikle ben de öyle düşünüyordum ama şikayet varda ki sıkıntıları da okuyunca iyice tereddüt etmeye başlamıştım. Parayı da peşin almaları beni iyice gerdi. Eğitim indirimiyle 3000 TL'ye aldım sanırım uygun fiyata almam onları bu düşünceye sürükledi. 🤷

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı