14'ün tek avantajı 1 yıl daha fazla güncelleme alacak olması. 13 Pro'da 120 Hz ekran. 3 kamera paslanmaz çelik kenarlar gibi artıları var dediğim gibi ben olsam 13 Pro alırdım.
Ben de 28 Eylül'de 14 Pro Max siparişi vermiştim. 6-7 haftalık süre ile 10-17 Kasım arası görünüyordu. Sonra yeni siparişler için 3-4 haftalık sürelere indi ama benim siparişim sadece 3 gün öne çekildi. Şu an hala beklemedeyim, ürünüm "işleniyor" aşamasında. 7-14 Kasım arası görünüyor. Sizlerden gelen oldu mu?
Merhaba arkadaslar ben aralik 5de 14 pro max siparis etttim teslimat tarihi 28 aralik gorunuyor musteri hizmetlerini aradimda bana otarihten erkende gelebilir dedi ve bugun 11aralik hala isleniyor yaziyor siparis verdikden nekadar zaman sonra gonderime hazirlaniyor der ve kargoya verilir sizde bu surec nasildi bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim.
Merhaba arkadaslar ben aralik 5de 14 pro max siparis etttim teslimat tarihi 28 aralik gorunuyor musteri hizmetlerini aradimda bana otarihten erkende gelebilir dedi ve bugun 11aralik hala isleniyor yaziyor siparis verdikden nekadar zaman sonra gonderime hazirlaniyor der ve kargoya verilir sizde bu surec nasildi bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim.