APPLE TECH güvenilir midir?

grimlock

Picopat
Daha fazla  
Yurt dışı iPhone alma gibi bir hedefim var. Uzun zamandır sarı sitede geziniyorum. Bazı mağazalar haricinde bir tane mağaza gözüme çarptı; "ürünlerimizin mavi ışık kontrolü falan filan yapıyoruz, sıfır açılmamış ürünlerdir, değişim ürünü değildir" gibisinden açıklamaları var. Konumlarına baktığımda haritalar üzerinden olumlu yorumlar olduğunu gördüm çoğunlukla, ama ilandaki görsellerin neredeyse çoğu sahte görseller.

@Justosious hocam, sizden de cevap bekliyorum. Bakmak isteyen olursa isim: APPLE TECH.

IMG-20241217-WA0000.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı iPhone alma gibi bir hedefim var. Uzun zamandır sarı sitede geziniyorum. Bazı mağazalar haricinde bir tane mağaza gözüme çarptı; "ürünlerimizin mavi ışık kontrolü falan filan yapıyoruz, sıfır açılmamış ürünlerdir, değişim ürünü değildir" gibisinden açıklamaları var. Konumlarına baktığımda haritalar üzerinden olumlu yorumlar olduğunu gördüm çoğunlukla, ama ilandaki görsellerin neredeyse çoğu sahte görseller.

@Justosious hocam, sizden de cevap bekliyorum. Bakmak isteyen olursa isim: Apple tech.

Eki Görüntüle 2375991

Burayı biliyorum 9 yıldır kurumsal satıcı ünvanına sahipler, ancak fiyatlar biraz pahalı gibi görünüyor. Örneğin, iPhone 13 Pro’nun 21.800 TL olması biraz absürt olmuş. Normalde kutulu haliyle bile maksimum ederi 15 bin lirayı geçmez. Dediğim gibi, bu fiyat biraz uçuk.

Tüm telefonların fiyatları bu satıcıda genel olarak yüksek. Yurt dışı kayıtlı iPhone 14 için 19.995 TL istemeleri de abartı. Biraz daha araştırırsanız başka satıcılarda, 19 bin liraya 14 Pro Max bile bulabilirsiniz.

Satıcı güvenilir denilir mi bilmiyorum, ancak yine de bir arayıp konuşmanızda fayda var. Fiyatlar çok güvenilir değil; cep yakar.

@Justosious hocam, sizden de cevap bekliyorum. Bakmak isteyen olursa isim: APPLE TECH.

Eki Görüntüle 2375991
Sahte görseller dediğiniz kısmı tam olarak anlayamadım. Bu satıcıyla çok uzun zaman önce bir görüşmem olmuştu. Bir ara MacBook satıyorlardı; almak istemiştim ama pazarlığa bile yanaşmamışlardı. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

İlk bahsettiğiniz sahte görseller konusunda ise, çeşitli motorlar üzerinden tarattığımda sahte bir görsele rastlamadım. Yani benim görebildiğim kadarıyla böyle bir durum yok.

Burayı biliyorum 9 yıldır kurumsal satıcı ünvanına sahipler, ancak fiyatlar biraz pahalı gibi görünüyor. Örneğin, iPhone 13 Pro’nun 21.800 TL olması biraz absürt olmuş. Normalde kutulu haliyle bile maksimum ederi 15 bin lirayı geçmez. Dediğim gibi, bu fiyat biraz uçuk.

Tüm telefonların fiyatları bu satıcıda genel olarak yüksek. Yurt dışı kayıtlı iPhone 14 için 19.995 TL istemeleri de abartı. Biraz daha araştırırsanız başka satıcılarda, 19 bin liraya 14 Pro Max bile bulabilirsiniz.

Satıcı güvenilir denilir mi bilmiyorum, ancak yine de bir arayıp konuşmanızda fayda var. Fiyatlar çok güvenilir değil; cep yakar.

Sahte görseller dediğiniz kısmı tam olarak anlayamadım. Bu satıcıyla çok uzun zaman önce bir görüşmem olmuştu. Bir ara MacBook satıyorlardı; almak istemiştim ama pazarlığa bile yanaşmamışlardı. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim.

İlk bahsettiğiniz sahte görseller konusunda ise, çeşitli motorlar üzerinden tarattığımda sahte bir görsele rastlamadım. Yani benim görebildiğim kadarıyla böyle bir durum yok.
Ürünler orjinal değişim ürünü değilse dedikleri gibi isterse dünyayı yaksın maddi durumdan çok sıkıntı olmaz 2-3 kuruşun derdinde değilim tek istediğim diğer ilanlar gibi değişim ürünü olmasın o kadar.

Ürünler orjinal değişim ürünü değilse dedikleri gibi isterse dünyayı yaksın maddi durumdan çok sıkıntı olmaz 2-3 kuruşun derdinde değilim tek istediğim diğer ilanlar gibi değişim ürünü olmasın o kadar.
Bilmiyorum, bu konuda çok yorum yapamam. Orijinal değişim ürünü ile yurt dışı ürünün arasında nasıl bir alaka seviyesi var, onu da tam anlamadım. Ama bir şeye dikkat ettim: Ürün açıklamalarına çok özen göstermiyorlar. Örneğin, o satıcıda bir tane iPhone 14 Pro Max YD buldum ve açıklamada "10/9 kozmetik" demişler. Ancak fotoğraflarda telefonda hiçbir sıkıntı görünmüyor. 10/9’luk oran nerede acaba?

Bilmiyorum, bu konuda çok yorum yapamam. Orijinal değişim ürünü ile yurt dışı ürünün arasında nasıl bir alaka seviyesi var, onu da tam anlamadım. Ama bir şeye dikkat ettim: Ürün açıklamalarına çok özen göstermiyorlar. Örneğin, o satıcıda bir tane iPhone 14 Pro Max yurt dışı buldum ve açıklamada "10/9 kozmetik" demişler. Ancak fotoğraflarda telefonda hiçbir sıkıntı görünmüyor. 10/9’luk oran nerede acaba?

Ben sıfır 15 alırım alırsam zaten aslında gönlüm Samsung'tan yana gerçekten, ama o arayüzü her yerden bir şeyler çıkması yani resmen İstanbul trafiği gibi bir karışıklık var Samsung'ta her şey birbirine giriyor IPhone'u zaten basit olduğu için seviyorum kullanması çok kolay tak tak bitti gitti. WhatsApp mesajlarına hiç bakmıyorlar şahsen aramam gerekiyor bizzat orası sinirimi bozdu.

Burayı yıllardır biliyorum. Açıklamalarında ne yazıyorlarsa gerçekten o çıkıyor. İş yerine gittiğinizde de ilgi alakaları çok iyi toplama ürün satmıyorlar değişen varsa açık açık bilgilendiriyorlar ve neye dikkat etmeniz gerektiği konusunda aydınlatıyorlar.

Vallahi ben 2 hafta önce buradaki yazıları görerek gittim inanılmaz iyi bir karşılama yapıldı telefonlara baktığımda hepsi çok temizdi orada yetkili olan kişi ürünler hakkında detaylı detaylı bilgi verdi açıkçası aklımda soru işareti bile kalmadı en ince ayrıntısına kadar bir kadın olarak dikkat ettim ama ben bile sorun bulamadım yurt dışı 15 Pro aldım gayet memnunum yalan yanlış bilgi verenler de var sizin deneyimlemeniz daha önemli bence

Yıllardır alışveriş yapar hale geldim ve memnuniyetimiz yüksek benim gibi alanlarda yorum atmış aldık memnunuz diye ben aldım memnunum satış sonrası ilgi alakalarıda çok iyi tercih sizlere kalmış :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı