APPLE TECH güvenilir midir?

Hortlatıyorum ama alışveriş yaptım diyen herkes hesaplarını yeni açıp sadece tek bir mesajları bulunmakta Google yorumlarını okuduğumda ilgili bir firmaya benziyor...

@Thezzerss Merhabalar ben daha önce 15 pro 16 pro ve 14 pro aldım ve alan arkadaşlarım da oldu referans üzerine geldim buraya a dan z ye tüm detaylarına kadar paylaşıyorlar yaklaşık 10 yer gezdik hem kurumsallık hem ilgi alakaları çok yüksek tabi sizde alcağınız ürünü kontrol ettirip teyit ettirip alın

Hortlatıyorum ama alışveriş yaptım diyen herkes hesaplarını yeni açıp sadece tek bir mesajları bulunmakta Google yorumlarını okuduğumda ilgili bir firmaya benziyor...
Hocam merhaba ben alışveriş yapmış biri olarak yorum atıyorum alışveriş yapmak isteyenler yapmadan instagramdan sayfaları olan applemelih e göz atsınlar görsellerde bende varım telefon alanları paylaşıyorlar bizzat kişilere ulaşıp sorabilirler nasıl memnunlar mı diye

Son düzenleme:
@Thezzerss merhaba ben daha önce 15 Pro 16 Pro ve 14 Pro aldım ve alan arkadaşlarım da oldu referans üzerine geldim buraya adan Z ye tüm detaylarına kadar paylaşıyorlar yaklaşık 10 yer gezdik hem kurumsallık hem ilgi alakaları çok yüksek tabii sizde alcağınız ürünü kontrol ettirip teyit ettirip alın.

Hocam merhaba ben alışveriş yapmış biri olarak yorum atıyorum alışveriş yapmak isteyenler yapmadan Instagram'dan sayfaları olan applemelih e göz atsınlar görsellerde bende varım telefon alanları paylaşıyorlar bizzat kişilere ulaşıp sorabilirler nasıl memnunlar mı diye.

Bugün bende 16 Pro sipariş verdim bana da güvenilir geldi elime ulaşınca detaylı bilgilendiririm.

A3292 Japonya'dan geldiği gözüküyor garanti kapsam dışı bu arada bilginiz olsun sadece paralı tamir ettirebiliyosunuz Apple'da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı