Burayı biliyorum 9 yıldır kurumsal satıcı ünvanına sahipler, ancak fiyatlar biraz pahalı gibi görünüyor. Örneğin, iPhone 13 Pro’nun 21.800 TL olması biraz absürt olmuş. Normalde kutulu haliyle bile maksimum ederi 15 bin lirayı geçmez. Dediğim gibi, bu fiyat biraz uçuk.
Tüm telefonların fiyatları bu satıcıda genel olarak yüksek. Yurt dışı kayıtlı iPhone 14 için 19.995 TL istemeleri de abartı. Biraz daha araştırırsanız başka satıcılarda, 19 bin liraya 14 Pro Max bile bulabilirsiniz.
Satıcı güvenilir denilir mi bilmiyorum, ancak yine de bir arayıp konuşmanızda fayda var. Fiyatlar çok güvenilir değil; cep yakar.
Sahte görseller dediğiniz kısmı tam olarak anlayamadım. Bu satıcıyla çok uzun zaman önce bir görüşmem olmuştu. Bir ara MacBook satıyorlardı; almak istemiştim ama pazarlığa bile yanaşmamışlardı. Bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
İlk bahsettiğiniz sahte görseller konusunda ise, çeşitli motorlar üzerinden tarattığımda sahte bir görsele rastlamadım. Yani benim görebildiğim kadarıyla böyle bir durum yok.