APPLE TECH güvenilir midir?

A3292 Japonya'dan geldiği gözüküyor garanti kapsam dışı bu arada bilginiz olsun sadece paralı tamir ettirebiliyosunuz Apple'da.

Hocam memnun musunuz ben de almayı düşünüyorum önerir misiniz?

Hocam memnun musunuz ben de almayı düşünüyorum önerir misiniz?
Ben telefondan çok memnunum
Şimdi yurt dışı cihaz aldığın zaman 15 ay hiç kapanmıyacak böylede bir durum var ekran sürelerinide paylaşıcam telefonu çok kullandığım için günü %120 şarjla kapatıyorum + olarak yüzde doksana kadar telefonu şarj ediyorum oyunlarda en ufak bir donma kasma yok kamerasıda çok iyi

Dosya Ekleri

• IMG_0569.png
    109,3 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_0568.png
    96,8 KB · Görüntüleme: 86

Satıcı nasıl güvenilir midir? Ona göre almayı dusunuyorum.

Hocam satıcıdan memnun kaldınız mı? bir problem çıktı mı alım sürecinde ya da cihazda.

Hocam satıcıdan memnun kaldınız mı? Bir problem çıktı mı alım sürecinde ya da cihazda.

Hayır herhangi bir problem çıkmadı parayı gönderdiğim gün kargoladılar ertesi gün elime ulaştı cihazı hala kullanıyorum bir problem yok bir gelişme olursa yazarım hocam.

Hayır herhangi bir problem çıkmadı parayı gönderdiğim gün kargoladılar ertesi gün elime ulaştı cihazı hala kullanıyorum bir problem yok bir gelişme olursa yazarım hocam.

Hocam konu ile alakasız ama 2026 Ağustos'tan sonra ne yapmayı düşünüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…