Apple, TSMC Üretim Kapasitesinin %80’ini Güvenceye Aldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
TSMC

2021 yılında yeni iPad, iPhone ve iMac ve çeşitli Macbook modellerinin gelmesi bekleniyor. Ana yonga tedarikçilerinden olan TSMC ise 2021 yılı için planladığı üretim kapasitesinin %80’ini Apple’a ayırmış görünüyor. TSMC‘nin birçok Apple ürünü için çip ürettiği herkes tarafından biliniyor. Yarı iletken üreticisi, uzun vadeli planları ve yatırımlarıyla birlikte teknolojilerini geliştirmeye devam ediyor. Apple ise genellikle […]

Devamı: Apple, TSMC Üretim Kapasitesinin %80’ini Güvenceye Aldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ne meraklısınız Apple'a.

Apple ile ilgili haberleri paylaşması sizi neden rahatsız ediyor gerçekten garip şimdi bana fanboy diyeceksin ama kendin Android markların fanboyu olmuşsun ki bu mesajı yazıyorsun.Ben fanboyum bu arada çünkü apple firmasının yaptığı ürünleri beğeniyorum.

Apple ile ilgili haberleri paylaşması sizi neden rahatsız ediyor gerçekten garip şimdi bana fanboy diyeceksin ama kendin Android markların fanboyu olmuşsun ki bu mesajı yazıyorsun.Ben fanboyum bu arada çünkü apple firmasının yaptığı ürünleri beğeniyorum.
Hayır ben Android kullanmıyorum bile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı