3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Aralık 2022 #21 509401 dedi: Hocam dolandırıcı sitesi paranızı niye iade etsin? Genişletmek için tıkla... Yok hocam onlar tam gönüllü dolandırılmak isteyenleri dolandırıyor ondan dolayı sipariş yola çıkmadan iade edilecektir
509401 dedi: Hocam dolandırıcı sitesi paranızı niye iade etsin? Genişletmek için tıkla... Yok hocam onlar tam gönüllü dolandırılmak isteyenleri dolandırıyor ondan dolayı sipariş yola çıkmadan iade edilecektir
cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #22 353380 dedi: Yok hocam onlar tam gönüllü dolandırılmak isteyenleri dolandırıyor ondan dolayı sipariş yola çıkmadan iade edilecektir Genişletmek için tıkla... kargoya verildi diyor hocam ne yapacağım
353380 dedi: Yok hocam onlar tam gönüllü dolandırılmak isteyenleri dolandırıyor ondan dolayı sipariş yola çıkmadan iade edilecektir Genişletmek için tıkla... kargoya verildi diyor hocam ne yapacağım
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #23 cankrbs dedi: Kargoya verildi diyor hocam ne yapacağım. Genişletmek için tıkla... Soğuk su iç.
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #24 cankrbs dedi: kargoya verildi diyor hocam ne yapacağım Genişletmek için tıkla... Teslim almayın.
cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #25 walter wick dedi: Ya da paran gelecek mi? Appletürkiye.com Param İade Edilmedi Appleturkiye.com (özel) için yazılan 'Appletürkiye.com Param İade Edilmedi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Appleturkiye.com (özel) hakkında şika... www.sikayetvar.com Genişletmek için tıkla... bunları şikayet edebilir miyim hocam ne yapacağım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
walter wick dedi: Ya da paran gelecek mi? Appletürkiye.com Param İade Edilmedi Appleturkiye.com (özel) için yazılan 'Appletürkiye.com Param İade Edilmedi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Appleturkiye.com (özel) hakkında şika... www.sikayetvar.com Genişletmek için tıkla... bunları şikayet edebilir miyim hocam ne yapacağım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
Zeu5 Decapat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 908 Makaleler 9 Yer Kanada, Toronto 16 Aralık 2022 #26 DenizKaya2809 dedi: Teslim almayın. Genişletmek için tıkla... Bu bir şeyi degistirmez ürün kargo sirketinde bekletilir.
DenizKaya2809 dedi: Teslim almayın. Genişletmek için tıkla... Bu bir şeyi degistirmez ürün kargo sirketinde bekletilir.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #27 cankrbs dedi: Bunları şikayet edebilir miyim hocam ne yapacağım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum Genişletmek için tıkla... Edebilirsin ancak geri dönüş alır mısın bilemem
cankrbs dedi: Bunları şikayet edebilir miyim hocam ne yapacağım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum Genişletmek için tıkla... Edebilirsin ancak geri dönüş alır mısın bilemem
cankrbs Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #28 DenizKaya2809 dedi: Teslim almayın. Genişletmek için tıkla... hocam param gelmeyecek yine walter wick dedi: Edebilirsin ancak geri dönüş alır mısın bilemem Genişletmek için tıkla... cimere şikayet edebilir miyiz
DenizKaya2809 dedi: Teslim almayın. Genişletmek için tıkla... hocam param gelmeyecek yine walter wick dedi: Edebilirsin ancak geri dönüş alır mısın bilemem Genişletmek için tıkla... cimere şikayet edebilir miyiz
E eXKlinE Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #29 cankrbs dedi: apple iPhone Şarj Aleti Şarj Kablosu Kulaklık Magsafe apple iPhone Şarj Aleti Şarj Kablosu Kulaklık Magsafe www.appleturkiye.com Bu site güvenilir midir? Adaptör siparişi verdim fakat tam emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun tuzu hazırlayın xıyar geliyor.
cankrbs dedi: apple iPhone Şarj Aleti Şarj Kablosu Kulaklık Magsafe apple iPhone Şarj Aleti Şarj Kablosu Kulaklık Magsafe www.appleturkiye.com Bu site güvenilir midir? Adaptör siparişi verdim fakat tam emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun tuzu hazırlayın xıyar geliyor.
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #30 cankrbs dedi: Bunları şikayet edebilir miyim hocam ne yapacağım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Paketi açacaksan açarken videoya çek bence ne olur ne olmaz elinde bir şey olsun.
cankrbs dedi: Bunları şikayet edebilir miyim hocam ne yapacağım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Paketi açacaksan açarken videoya çek bence ne olur ne olmaz elinde bir şey olsun.