Yok hocam onlar tam gönüllü dolandırılmak isteyenleri dolandırıyor ondan dolayı sipariş yola çıkmadan iade edilecektirHocam dolandırıcı sitesi paranızı niye iade etsin?
Yok hocam onlar tam gönüllü dolandırılmak isteyenleri dolandırıyor ondan dolayı sipariş yola çıkmadan iade edilecektirHocam dolandırıcı sitesi paranızı niye iade etsin?
kargoya verildi diyor hocam ne yapacağımYok hocam onlar tam gönüllü dolandırılmak isteyenleri dolandırıyor ondan dolayı sipariş yola çıkmadan iade edilecektir![]()
Kargoya verildi diyor hocam ne yapacağım.
Teslim almayın.kargoya verildi diyor hocam ne yapacağım
bunları şikayet edebilir miyim hocam ne yapacağım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorumYa da paran gelecek mi?
![]()
Appletürkiye.com Param İade Edilmedi
Appleturkiye.com (özel) için yazılan 'Appletürkiye.com Param İade Edilmedi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Appleturkiye.com (özel) hakkında şika...www.sikayetvar.com
Teslim almayın.
Bunları şikayet edebilir miyim hocam ne yapacağım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum
hocam param gelmeyecek yineTeslim almayın.
cimere şikayet edebilir miyizEdebilirsin ancak geri dönüş alır mısın bilemem![]()
Bu site güvenilir midir? Adaptör siparişi verdim fakat tam emin olamadım.apple iPhone Şarj Aleti Şarj Kablosu Kulaklık Magsafe
apple iPhone Şarj Aleti Şarj Kablosu Kulaklık Magsafewww.appleturkiye.com
Bunları şikayet edebilir miyim hocam ne yapacağım ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.