Apple TV uyumlu televizyon önerisi

Blair_Waldorf

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air
Meslek
Upper East Side
Selamlar. Bacağım alçıda olduğu için 1 aydır günüm genellikle yatakta geçiyor. 1 ay daha kalacak sanırım. Laptoptan bir şeyler izlerken bir süre sonra da boynum ağrıyor. Yatakla duvar arasında biraz mesafe var ama arkadaşım 40-50 inç yeterli olur dedi. Bu boyutlarda televizyon ne önerirsiniz? Apple TV ile uyumlu olması lazım. Fiyatları bilmiyorum 20-25 bin yeterli olur herhalde.

Selamlar. Bacağım alçıda olduğu için 1 aydır günüm genellikle yatakta geçiyor. 1 ay daha kalacak sanırım. Laptoptan bir şeyler izlerken bir süre sonra da boynum ağrıyor. Yatakla duvar arasında biraz mesafe var ama arkadaşım 40-50 inç yeterli olur dedi. Bu boyutlarda televizyon ne önerirsiniz? Apple TV ile uyumlu olması lazım. Fiyatları bilmiyorum 20-25 bin yeterli olur herhalde.

SAMSUNG 50DU7200 50 inç 125 Ekran 4K UHD Tizen Os Smart Crystal LED TV Fiyat & Özellik | MediaMarkt Apple TV ile uyumlu zaten Samsung Tizen OS olan televizyonlarda içinde direk mevcut.

Hocam kendiniz takacaksanız bütçenize göre bir şey bakarız fakat anlamadığınız bir şey ise televizyoncu çağırmanızı öneririm onlar aparatla beraber takarlar.
Ben kesinlikle beceremem ama arkadaşım takarım dedi. Galiba yukarı aşağı kafası oynayabilen aparatlar varmış. Onlar oluyor değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı