Diğer Apple ve Microsoft 300 TL iade kampanyası

Hocamlar şimdi benim TLcard var ama TROY o yüzden Steam'den bir şey alamiyorum on ödemeli dijital kart açsam ya da yeni kart alma şansım var mı acaba?

Hocamlar şimdi benim TLcard var ama TROY o yüzden Steam'den bir şey alamiyorum on ödemeli dijital kart açsam ya da yeni kart alma şansım var mı acaba?
Müşterilerin World Mobil üzerinden katılım yapabilmesi için "açık statülü" en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartı veya TLcard'ını olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya TLcard'ları ile yapmaları gerekmektedir.
Şöyle bir şey yazıyor şartlarda. Açık statülü derken ne demek istiyorlar?

Müşterilerin world mobil üzerinden katılım yapabilmesi için "açık statülü" en az 1 adet Yapı Kredi bireysel kredi kartı veya TLcard'ını olması ve harcamalarını Yapı Kredi bireysel kredi kartları veya TLcard'ları ile yapmaları gerekmektedir.
Şöyle bir şey yazıyor şartlarda. Açık statülü derken ne demek istiyorlar?
Hocam bilmiyorum vallahi yarın müşteri hizmetlerinden yeni kart isteyeceğim verirler mi acaba ve onda bu kampanya geçerli olur mu?

Ben müşteri hizmetlerini aramadan yeni kart aldım hocam. Hesabı yeni açmıştım gelecek olan kart TROY'du. Yeni kart başvurusundan Visa kartı seçtim diğerini iptal ettim.
Hocam ben işe girerken açmıştım çok düşünmedim ne gelir diye sonrasında TROY gelince Papara'yla idare ettim Steam içinde oda kapanınca bir şey alamaz oldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı