IOS istiyorsaniz IOS kullanin hocam, Samsung ekosistemine gore tuzlu olur ama butceniz varsa neden olmasin. Ama sunu da unutmayin IOS ekosisteminde yapilan seyler Samsungda da yapiliyor, ikisinin de birbirlerinden eksileri yoktur yani hatta Samsung'un daha iyi oldugu konular var ama kimse bunlari bilmiyor. Kisaca ikiside iyidir.Şu anda bir iPad Air M.2'm var. Daha çok iOS kullanmak istiyorum. Apple seçersem iPhone 13, Samsung alırsam iPhone 13 alacağım.
iOS istiyorsaniz iOS kullanin hocam, Samsung ekosistemine gore tuzlu olur ama butceniz varsa neden olmasin. Ama sunu da unutmayin iOS ekosisteminde yapilan seyler Samsung'da da yapiliyor, ikisinin de birbirlerinden eksileri yoktur yani.
Kisa degil ama mesela Apple Watch bende kullaniyorum ve super uyumla calisiyor, yani ikisinin de artilari ve eksileri var birbirinden, iPad cihaziniz oldugu icin bence IOS'tan devam edin. O Samsung'un kisalik olayi eskidendi artik cogu cihazina 7 sene guncelleme destegi veriyor ama tabii ki bunun ne kadar saglikli olacagini zaman gosterecek, sifirdan ekosistem kursaniz ne kurarsiniz derseniz yine buyuk ihtimalle butcem varsa Apple ekosistemi kurardim.Bütçem var. İleride Apple Watch da almayı düşünüyorum. Bazıları bana Samsung'un ömrü kısa diyor doğru değil biliyorum ama bana iOS daha doğru geliyor.
Ekosistem için tabii ki iPhone’dan devam edin ama o cihaz iPhone 13 olmamalı. O paraya 2.el 13 Pro var. 13 Pro varken düz 13’ün esamesi okunmaz arada o kadar önemli farklar var. Ya da yurt dışı sıfır 16 Pro öneririm. Kayıtsız kullanım şeklini açıklarım istersen hocam.Şu anda bir iPad Air M.2'm var. Daha çok iOS kullanmak istiyorum. Apple seçersem iPhone 13, Samsung alırsam S23 alacağım.
Nasıl bozuk çıksın? Görerek alacaksın hocam. Her şeyinden emin olmak istiyorsan 3U Tools programı ile kontrol ettir bir nevi exper gibidir. Yanında ufak laptop götürmen gerek sadece.İkinci el bozuk çıkarsa ama?
Yurt dışı içinde vergisiz olmaz ki.
Kaydettirmeyeceksin hocam. İzleyeceğin yol şöyle:Yurt dışı içinde vergisiz olmaz ki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.