Apple vs Samsung

faderxnull

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu an S24 Ultra kullanıyorum, 16 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Daha önce iPhone kullanmadım, sizce geçmeli miyim? Geçmek mantıklı ise hangi iPhone modelleri tavsiye edersiniz? Bütçe 70 80 bin TL. İkinci el alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmek mantıklı olmayacaktır çünkü fiyat olarak değecek bir geçiş değil hemde iPhone 16 Pro S24 Ultra'nın üzerine bir fark koymayacak, şahsen geçmeyin derim ancak geçecekseniz bile 17'leri bekleyin gerçekten elinizdeki telefonla 16 Pro'nun bir farkı olmayacak tam tersine pili arayacaksınız.

Merhaba arkadaşlar. Şu an S24 Ultra kullanıyorum, 16 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Daha önce iPhone kullanmadım, sizce geçmeli miyim? Geçmek mantıklı ise hangi iPhone modelleri tavsiye edersiniz? Bütçe 70 80 bin TL. İkinci el alacağım.

Bu senin günlük hayatınla ilgili bir durum, eğer ki benim bilgilerim önemli hiçbir şey olmasın uygulamaya vesaire para veririm diyorsan IPhone'a geç ama APK uygulamalar kullanıyorsan özgürlük istiyorsan Android'de kal bence. Hala iPhone istersen bu uydundur.

Bence hiç gerekli değil telefonunuzdan memnunsanız.Gayet güçlü ve güzel bir telefona sahipsiniz.

Bu geçişin mantıklı tek bir sebebi olabilir: S24 Ultra'nın boyut olarak büyük gelmesi ve daha kompakt bir amiral gemisi arayışı.
Böyle bir ihtiyaç yoksa bence asla geçmeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı