Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam Hz'i zaten Asphalt gibi yarış oyunları oynayan adamlar anlar. Peki hocam, Apple'ın planlı eskitme yapmasına ne diyeceksin?

Daha TR'ye gelmeden sürüm desteği bırakılan Samsung vardı zamanında. Samsung savunan biri bunu diyemez. Fanboylardan sanma beni, daha 1 hafta önce Samsung S23 aldım.

Yazılım tarafında eski Samsung kalmadı artık. Ayrıca gün geçtikçe de gelişiyorlar. Özellikle One UI'a geçtikten sonra oldu.

TouchWiz'den sonra Samsung çağ atladı zaten.

Şu an A53 5G kullanıyorum, %85 şarj ile yoğun kullanımda 13-15 saat arası ekran süresi alıyorum.
Yoğun kullanımda ?

Hocam Hz'i zaten Asphalt gibi yarış oyunları oynayan adamlar anlar. Peki hocam, Apple'ın planlı eskitme yapmasına ne diyeceksin?
Planlı eskitmeyi bütün firmalar yapıyor. Ve bunu en az yapan firmalardan birisi Apple.

Ve bunu en az yapan firmalardan birisi Apple.

Bu kanıya nereden vardığınızı sormam da bir sakınca var mıdır? Ya da en azından X firması %40, Z firması %20 yapıyor şeklinde söylediğinizi kanıtlar niteliğinde bir belge?

Şu an A53 5G kullanıyorum, %85 şarj ile yoğun kullanımda 13-15 saat arası ekran süresi alıyorum.

Pil sekmesinden paylaşın hocam eğer doğruysa.

14 Pro da bataryayı sömüren unsur AOD'dir. AOD açıkken Wi-Fi'de 9 saat ekran süresi aldım. Onu kapattıktan sonra 10-11 saatleri görmeye başladım.

Öğrenci indirimini bekliyorum. Açık ekran sürenizin ekran görüntüsünü de paylaşmıştınız zaten, bence gerçekten harika. Çok cezbetti.

Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma bir Battle gibi ama cidden soruyorum, iki marka da a kalite ürünler üretiyor. Sizce hangisi daha iyi? Konuya her açıdan bakmanızı rica ediyorum.

Hocam neye göre ve kime göre Samsung Apple'a göre hız konusunda ciddi farklar açtı Apple da fena bir marka değil ama ülkemizde çok pahalı ve şu da var Apple'ın kamerasını Samsung üretiyor bu yüzden Samsung.

Samsung iyi bir sensör üreticisi ancak Apple, kamera sensörünü Sony'den tedarik ediyor.

Hocam pil sekmesi olarak neyi paylasiyim zaten %85 şarja 1 gün gösteriyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230616_043546_Device care.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 48
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…