Apple vs Samsung

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kanıya nereden vardığınızı sormam da bir sakınca var mıdır? Ya da en azından X firması %40, Z firması %20 yapıyor şeklinde söylediğinizi kanıtlar niteliğinde bir belge?

Pil sekmesinden paylaşın hocam eğer doğruysa.

Öğrenci indirimini bekliyorum. Açık ekran sürenizin ekran görüntüsünü de paylaşmıştınız zaten, bence gerçekten harika. Çok cezbetti.

Öğrenci indirimi olacağını zannetmiyorum. 14 Pro'daki batarya performansının aynısını S23 Plus'ta veriyor. S23 Plus'ta alabilirsin.

Hocam pil sekmesi olarak neyi paylasiyim zaten %85 şarja 1 gün gösteriyor.
Pil sekmesinin üstüne tıklayın, oradan açık ekran süresini ve kapalı ekran süresini göreceksiniz.
Öğrenci indirimi olacağını zannetmiyorum. 14 Pro'daki batarya performansının aynısını S23 Plus'ta veriyor. S23 Plus'ta alabilirsin.
S23+ büyük bir ürün. Alırsam S23 alırım. Öğrenci indirimi diğer vaatler gibi yalansa gerçekten kötü olur.

Arkadaşlar merhaba. Biraz saçma bir Battle gibi ama cidden soruyorum, iki marka da a kalite ürünler üretiyor. Sizce hangisi daha iyi? Konuya her açıdan bakmanızı rica ediyorum.

Model olarak karşılaştırmak lazım Apple dediğimiz markanın tarihi çok eskiye dayanıyor PC(personal Computer) cihazların icadında Apple'ın payı büyük ama telefon açısına gelirsek Samsung daha iyi her yelpazeye göre ürün ve F/P

Boş tartışmalar. Apple'ın optimizasyonu ve kalitesi diğer markalar da yok. Tasarım olarak da fark atıyor. Tartışmaya gerek yok. Bu 3 şeye önem veriyorsanız düşünmeden Apple cihaz alın.

birazdan Apple düşmanları bana saldıracak.

Evet optimizasyon konusunda alıyor ama kime göre neye göre tasarımı daha iyi adamlar 1 kamere ekliyor IP 14 diyor rakip marka katlanır telefon teknolojisine geçiyor IP14 Pro Max 1TB 72bin TL iken S23 ult. 1TB 50 bin TL açık ara kamera ve kamera yapay zekası konusunda Samsung farkını koyuyor ekran konusunu anlatmama gerek yok galiba zaten Apple'a ekranını Samsung satıyor ve her bütçeye uygun telefonlar olsun F/P olsun samsung>>> (sadece telefonlar için konuşuyorum)

Son düzenleme:
Apple eski kasaları değerlendirmek için üretiyor bence. Tasarım 3 modelde de aynı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı