Apple Watch 1 alınır mı?

burakurtoglu

Decapat
Arkadaşlar merhabalar, temiz 700 TL'ye 2. elden Apple Watch 1 almayı düşünüyorum. Teknoloji olarak alınmayacak durumda olduğunun farkındayım ama benim açımdan durum biraz farklı. Ben akıllı saat sevmem normalde. Zaten Apple Watch'ların da görünümünü seviyorum. Kullanacak olursam da bir arabaya bağlanıp Spotify'dan müzik açarım, arama özelliğini kullanarak araba falan sürerken birini ararım o kadar. Onun harici teknolojik kısmı çok önemli değil kullanmam zaten. Benim tercihim olacak ama burada sizlere sorma sebebim şudur, saati araca bağlayıp Spotify'da müzik açmak için ve gelen çağrılara araç sürerken vs. saatten yanıtlamak için bir de görünümü açısından 2020 devrinde 2. el 700 TL'ye seri 1 alınır mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme derdiniz yoksa alınır. Halla kullanılır yani güzel saat. Ülke ekono misinde yeni nesilleri alınamıyor.

Vallahi hocam Apple Watch'a çok hakim değilim benim için en önemlisi tipi birde arama yapsın, Bluetooth ile araca bağlanıp şarkı ayarlayabileyim yeterli. Gerisi çok önemli değil sürümü falan. Ha bir de kullanılmayacak seviyede kasmaz umarım.

Vallahi hocam Apple Watch'a çok hakim değilim benim için en önemlisi tipi bir de arama yapsın, Bluetooth ile araca bağlanıp şarkı ayarlayabileyim yeterli. Gerisi çok önemli değil sürümü falan. Ha bir de kullanılmayacak seviyede kasmaz umarım.

Alınır tabii ki de neden alınmasın zaten yapacağınız şeyleri yazmışsınız bunları yapar mesajlarınızı okur yazarsınız aramaları cevaplarsınız yani sizi üzmez.

Alınır tabii ki de neden alınmasın zaten yapacağınız şeyleri yazmışsınız bunları yapar mesajlarınızı okur yazarsınız aramaları cevaplarsınız yani sizi üzmez.

Hocam yurtdışından hediye gelmiş bir arkadaşa kutusu faturası yok ama cihaz tertemiz kılcal çizik bile yok kasasındaki yazılar bile yepyeni çok kullanmadığını söyledi şarj aletini verecekmiş. Bir sorun olma ihtimali var mı? Yurtdışından gelen Watch 1'i Türkiye'de kullansam sorun olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı