Apple Watch 2 alınır mı?

Hiimhere

Hectopat
Android'den iOS ekosistemine gecmek istiyorum. Xiaomi Redmi Note 8 telefonumdan iPhone 6S Plus'a gececegim ve akilli saatimi de degistirmek istiyorum.

Su an Samsung Watch Active 2 kullanıyorum ama telefonumla arasindaki baglanti sürekli kopuyor ve bu cok sinir bozucu, bu yüzden ikinci el Apple Watch 2 almayi düsünuyorum. En azindan iPhone 6S Plus'la stabil calisir.

Bu arada sadece yaza kadar böyle, yaz geldigi zaman iPhone X ve üstüne gececegim ve saati de yükseltirim o zaman. Sizce 5-6 aylik bir süre icin almali miyim? Daha yüksek Apple Watchlar söylemeyin! Bütçe: 1000 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınmaz, en az Series 5 almanızı tavsiye ederim. İkinci el modellerinden bulabilirsiniz. Ayrıca telefonunuz ios 15 sürümüne sahip olmalı, dolayısı ile eşleştirmede problem yaşarsınız.

Apple watch SE aşağısı alınmaz. SE, 4 kovalayabilirsiniz ama bence apple watch alınacaksa. F/P olarak SE, üst segment olarakta 7 alınmalı.

iPhone 6s ile akıllı saate pek ihtiyacınız yok açıkçası. Apple Watch, Face ID varken kullanışlı oluyor. Onun için de en azından Series 3 gerekiyor. Series 2 alıp daha sonra yükseltmektense ileride doğrudan daha iyi bir saat alırsınız.

Android'den iOS ekosistemine gecmek istiyorum. Xiaomi Redmi Note 8 telefonumdan iPhone 6S Plus'a gececegim ve akilli saatimi de degistirmek istiyorum.

Su an Samsung Watch active 2 kullanıyorum ama telefonumla arasindaki baglanti sürekli kopuyor ve bu cok sinir bozucu, bu yüzden ikinci el Apple Watch 2 almayi düsünuyorum. En azindan iPhone 6S Plus'la stabil calisir.

Bu arada sadece yaza kadar böyle, yaz geldigi zaman iPhone X ve üstüne gececegim ve saati de yükseltirim o zaman. Sizce 5-6 aylik bir süre icin almali miyim? Daha yüksek Apple Watch'lar söylemeyin! Bütçe: 1000 TL.

Şimdi size Apple Watch 3 alın diyeceğim ama bütçeniz 1000 lira. Apple Watch 2 alacağınıza derim ki paranızı biraz daha biriktirin. Almışken de daha iyisini alın. Apple Watch series 3 alın derim.

Su an Samsung Watch active 2 kullanıyorum ama telefonumla arasindaki baglanti sürekli kopuyor ve bu cok sinir bozucu, bu yüzden ikinci el Apple Watch 2 almayi düsünuyorum. En azindan iPhone 6S Plus'la stabil calisir.

Bu arada sadece yaza kadar böyle, yaz geldigi zaman iPhone X ve üstüne gececegim ve saati de yükseltirim o zaman. Sizce 5-6 aylik bir süre icin almali miyim? Daha yüksek Apple Watch'lar söylemeyin! Bütçe: 1000 TL.

Hocam 6S Plus ömrü dolmak üzere Series 2 ömrü zaten doldu bence sırf iOS geçmek için kötü şeyler almayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı