Apple Watch 5 için 80 TL'lik şarj aleti alınır mı?

upson911

Kilopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selam Apple Watch 5 saatimin orijinalini köpeğim yediği için şarj aleti alacağım. Tekrar Apple'ın kendi sitesinden orijinal alet mi almalıyım yoksa internette 75-80 TL fiyat aralığında şarj aletleri gördüm onlardan alsam aynı işlevi görür mü? Magnetik şarj olduğu için bir şey fark eder mi? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Selam Apple Watch 5 saatimin orijinalini köpeğim yediği için şarj aleti alacağım. Tekrar Apple'ın kendi sitesinden orijinal alet mi almalıyım yoksa internette 75-80 TL fiyat aralığında şarj aletleri gördüm onlardan alsam aynı işlevi görür mü? Magnetik şarj olduğu için bir şey fark eder mi? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Hocam saate o kadar para vermişiniz bari orijinalini alın. Yoksa saatinizin bataryası arızalanabilir.

ayrıca köpek şarj aletini yemeyi nasıl başardı? Hiç yemek vermiyormusunuz şu hayvancığa. 😂

Hocam saate o kadar para vermişiniz bari orijinalini alın. Yoksa saatinizin bataryası arızalanabilir.

ayrıca köpek şarj aletini yemeyi nasıl başardı? Hiç yemek vermiyor musunuz şu hayvancığa. 😂

Hocam hani bu magnetik şarj ya belki farklıdır diye düşünmüştüm :D Vallahi sormayın ben de bilmiyorum :D
bir baktım da Apple'in orijinal sitesinde kalmamış aletten şaka gibi :D Çakmaya yöneleceğiz mecburen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mümkünse orjinal alın bence.

Eğer saati sürekli kullanmak zorunda değilseniz beklemenizi tavsiye ederim. Orda burda satılan şarj aletleri cihazınıza zarar veriyor. Cihaz ömrü kısa olsun yenisini alırım zaten diyorsanız okey. Ama ben olsam beklemeyi seçer orjinal şarj aletini kullanırım. Bir de şarj aletlerinizi ve elektronik aletlerinizi hayvanlardan uzak tutun. Kablosu ilgilerini çekebiliyor :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı