Apple Watch 5 ve iPhone 6 uyumlu mu?

Her telefon 4 ana güncellemeden sonra güncelleme ömrü bitiyor. Yani İphone 6 için farklı bir durum söz konusu değil, 4 büyük güncelleme aldı.
iPhone 5S iOS 12 almadı mı? iOS 13 ile beraber ikisinin aynı anda fişini çektiler.

Bende de iPhone 6 var. Açıkcası hala severek kullanıyorum. En azından günlük kullanımda benim eski iPhone 4 gibi acı çekmiyor. Zaten yaptığım çok fazla bir şey yok. Sosyal medya, Netflix, Spotify bankacılık vb. uygulamalarda sıkıntı çektirmesin yeter.

Kamerası günümüze göre yetersiz maalesef ama yine de gündüz çekimlerini fena yapmıyor.

Bence de şuan alınacak minimum telefon iPhone 8’dir. Apple telefonları 1 yıl, hatta 2 yıl geriden takip etmek de sıkıntı çıkarmaz. Bir telefon 5 yıl gidiyor zaten.

Anladım, teşekkürler. Hangi seriyi önerirsiniz peki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir, ona göre öneride bulunayım. Bu arada telefon için mi, saat için mi öneri istiyorsunuz?
Saat için istiyorum. iPhone 6 ile uyumlu bir şekilde kullanabileyim yeter.

Saat için istiyorum. iPhone 6 ile uyumlu bir şekilde kullanabileyim yeter.
Geçen hafta Samsung Galaxy Active aldım ve memnunum ama bütçe olarak rahat olsaydım minimum Apple Watch 3 ve üzeri alırdım. Yani bütçede sınır yoksa, 5 serisi tabii ki. Hem güncel, hem de yüksek performansı ile uzun ömürlü olur. Tabi, telefon olarak bir uyumsuzluğunuz olduğundan sadece saat olarak bunu söylüyorum, gerisi size kalmış.

Anladım. Bir sorum daha var, hangi özelliklerini kullanamam Series 5 alırsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…