Apple Watch 6 alınır mı?

Burkil06

Decapat
Yer
Ankara\Yenimahalle
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: RTX 4070 Super
CPU: Intel Core i7-14700KF
Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core
Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5
RAM: 32 GB Kingston DDR5
SSD: Corsair MP600 Pro NVMe
PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2
Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ
Monitör: AOC 24G4X
Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL
Mouse: Glorious Model O- (Minus)
Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless
4500 TL fiyatı var. Aslında ben biraz neden alınmaz konusuna dikkat etmek istiyorum, ancak bisiklet sürerken de işe yarayabilir gibi duruyor. Öneri bekliyorum; dışarıda falan telefona erişme imkanım varken kullanılır mı sizce? Ya da ne gibi kolaylıklar sağlıyor?

Bu bütçede iyi bir model ama ekranı küçük ve biraz eski bir saat, bütçe çıkmıyorsa gayet iyi, çoğu SE modellerinden daha kullanışlı.

Hocam yok almak istiyorum ancak aileme mantıklı bir sebep sunmalıyım.

Spor yaparken nabzımı kontrol ederim, uykumu takip edip uyku düzenimi düzeltirim, telefon bağımlılığım azalır gibi sebepler söyleyebilirsin.

Bunlar gibi değil de daha gündelik hayat için. Hocam vallahi çok heveslendim almak istiyorum. Bu arada 6 değil de 7 buldum 45mm ona bakıyorum.

Ben Series 9 kullanıyorum, aldıktan bir süre sonra para israfı olarak görmeye başlıyorsunuz ona dikkat edin. Ayrıca her ailenin zayıf olduğu zamanlar vardır o an sorarsanız razı gelebilirler :D Ama cidden bu kadar para israftı yani ben günlük hayatımda her gün takıyorum ama bana çok bir faydası olmadı.

Ben Series 9 kullanıyorum, aldıktan bir süre sonra para israfı olarak görmeye başlıyorsunuz ona dikkat edin. Ayrıca her ailenin zayıf olduğu zamanlar vardır o an sorarsanız razı gelebilirler :D Ama cidden bu kadar para israftı yani ben günlük hayatımda her gün takıyorum ama bana çok bir faydası olmadı.

Hocam bana faydadı olacak gibi ama neyde rahatlık sağlıyor oraları anlayamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı