Apple Watch 8 garantisi ürünü kullanmaya başladıktan sonra mı başlar?

sek35

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Apple Watch 8 akıllı saatim var. Çekilişten çıkmıştı Android telefon kullandığım için kullanamıyorum. Kenarda kapalı kutuda duruyor. Garantisi ürünü kullanmaya başladıktan sonra mı başlıyor yoksa kenarda da dursa da garantisi süresi işliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba Apple Watch 8 akıllı saatim var. Çekilişten çıkmıştı Android telefon kullandığım için kullanamıyorum. Kenarda kapalı kutuda duruyor. Garantisi ürünü kullanmaya başladıktan sonra mı başlıyor yoksa kenarda da dursa da garantisi süresi işliyor mu?

Herhangi bir ürünün fatura kesim tarihinden itibaren garanti süresi başlar diye biliyorum.

Onu birisi satın aldı ve faturası kesildi, diğer türlü satış olmaz zaten. Kenarda durduğu süre boyunca garanti süresi azalir.

Onu birisi satın aldı ve faturası kesildi, diğer türlü satış olmaz zaten. Kenarda durduğu süre boyunca garanti süresi azalir.

Bana gönderdiklere yere sorduğumda garantisi var ne zaman kullanmaya başlarsanız o zaman garantisi başlar dediler.

Bana gönderdiklere yere sorduğumda garantisi var ne zaman kullanmaya başlarsanız o zaman garantisi başlar dediler.
Öyle bir dünya yok.

Garanti süresi, malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıl veya ilgili
Yönetmelikte belirtilen ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır. Örneğin binek otomobillerde 2
yıl veya 60.000 KM, projeksiyon cihazlarında 2 yıl veya 5.000 saat olarak garanti süreleri
belirlenmiştir.

Öyle bir dünya yok.

Garanti süresi, malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıl veya ilgili.
Yönetmelikte belirtilen ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır. Örneğin binek otomobillerde 2
Yıl veya 60.000 km, projeksiyon cihazlarında 2 yıl veya 5.000 saat olarak garanti süreleri.
Belirlenmiştir.

Elimde fatura olmadığından garantisi de ne zaman başlıyor bilmiyorum. Sevk irsaliyende fatura numarası yazıyor sadece.

Yalan söylemişler.

Bilmiyorum herkes farklı bir şey söylüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı