Apple Watch 8 ile denize girilir mi?

Arkadaşlar selam.

Teknik özelliklerde girilebilir yazıyor fakat daha önce deneyimleyen oldu mu? Kampa gideceğim ve orada denize gireceğim fakat emin olamıyorum.
Girebilirsin fakat garanti sağlamıyor. Yani ola ki sıvı temasından bir arıza çıktı , teknik servis bu duruma bir şey yapmaz. 40metreye kadar derinlik sağlıyor dediği gerçek 40m değil, 40metre el yüz yıkama ve durgun su altında hasar görmeyeceğini ifade eder. Saatlerdeki su geçirmezlik testi basınç ile yapılır 100m + saatler su altına uygundur esasında. Kısacası bir şey olmaz muhtemelen ama bende series 9 var denizde çıkarıyorum.

Vidaların toksitlenmemesi için denize girdikten sonra tatlı suyla yıkamanız gerekli Apple Watch'su dayanıklılığı olarak en güvenebileceğiniz saatlerden.

Arkadaşlar selam.

Teknik özelliklerde girilebilir yazıyor fakat daha önce deneyimleyen oldu mu? Kampa gideceğim ve orada denize gireceğim fakat emin olamıyorum.
Saatime zarar gelmesi cok onemli degil diyorsaniz girebilirsiniz, Apple saatler bu konusa oldukca iyiler fakat su gecirmez degil suya dayaniklilar, bu nedenle garantiye girmiyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı