Apple Watch 8 uyku takibi

Cumali.goksu

Hectopat
Yer
Kıbrıs
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 11400f
Msı b560m pro vdh
2x8 kingston 3600mhz
512GB sandisk m2
1 TB kioxsia m2 ssd
Palit rtx 3060
Phanteks glaccer one 240mm
Phanteks 650w
Meslek
Operatör
İyi sosyaller, Apple Watch 8 kullanıyorum ama uyku takibi olayını bir türlü çözemedim. Sadece uyku planlaması yaptığım zaman uyuduğumu varsayıyor. Uyku takibi yapması için uyuyacağım ve uyanacağım saati manuel olarak girmem gerekiyor. Bunun farklı bir ayarlaması var mı? Otomatik olarak uykuya daldığımı anlaması ve uyandığımda uyandığımı anlaması gerekmiyor mu?

Kral sorun dışı ama kaç gün gidiyor tam gün kullanınca?

Saat 9-10 gibi takıyorum şarja yarım saat 40 dk içinde şarjı 100 oluyor ertesi gün yine o saatlere %20-30 civarı kalıyor.

Apple Watch'ta cidden otomatik algılama yok mu? Benim Galaxy Watch 5 de bile var...

Hocam bende onu soruyorum işte saati alalı 1 ay olmadı herhangi bir ayarı var mı yok mu öğrenmek istiyorum internette bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef uyku moduna almanız ya da sağlık uygulamasından uyku planlamanız lazım.

Teşekkürler. Pillow isimli bir uygulama yükledim bu hafta onu deneyeceğim. Açıkçası elle açma durumu çok saçma geldi.

Denedikten sonra tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim, aynı durumdan müzdaribim.

Hocam pillow benim için sınıfta kalan bir uygulama oldu. Bugün yaşadığım bir olayı örnek vereyim bugün mesai saatleri içerisinde bir 20 dakika araçla mola yaptım YouTube Instagram da falan takıldım durduk yere 20 dakikalık bir uyku gerçekleşti gibi algıladı uygulama ve bütün verileri Apple sağlık uygulamasından alıyor ona göre analiz gerçekleştiriyor şimdilik farklı bir uygulama arayışındayım.

Eski GT2 cihazımda bile otomatik tam doğru ölçümler yapılıyordu halt ettik iWatch aldık amele gibi durmadan uyuyorum say diye saate komut vermemiz gerekiyor. Bu Apple Developer takımı ne ile meşgul şu sıralar anlamak güç.

Eski GT2 cihazımda bile otomatik tam doğru ölçümler yapılıyordu halt ettik iwatch aldık amele gibi durmadan uyuyorum say diye saate komut vermemiz gerekiyor. Bu Apple developer takımı ne ile meşgul şu sıralar anlamak güç.

Gerçekten böyle olduğunu bilseydim almazdım bende. Bugün okuduğum bir habere göre watchos 10 2015'ten bu yana en büyük güncellemelerden birisi olacakmış sanırım bu uyku izleme özelliğini de yazılımla çözebilirler diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı