Apple Watch 9 vs Apple Watch 10

nabukhednezar

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Eczacı
Merhaba arkadaşlar, Apple Watch almayı düşünüyorum, yeni çıkanı mı almalıyım? Geçen sene çıkanı mı? Siz ne dersiniz? Benim çok anladığım konular değil maalesef, güzel bir güncelleme olmuş mu? Yenisi alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Watch 10 aldım bugün, ultradan büyük ekran var beni bu çekti içine Ultra kullanıp kaba olduğu için satmıştım. 30 dakikada şarj olacakmış çok iyi özellik su geçirmezliği ileri derecede artmış yani dalabilirsin elini yıkamayı geç, 9'a göre çok dikkat çekiyor çok daha net OLED tek üzüldüğüm yapay zeka gelmemesi olacak 9'a o parayı vermek yerine 10 öneririm ama 2. el temiz 9 alacaksan 9 alabilirsin.

Ben Watch 10 aldım bugün, ultradan büyük ekran var beni bu çekti içine Ultra kullanıp kaba olduğu için satmıştım. 30 dakikada şarj olacakmış çok iyi özellik su geçirmezliği ileri derecede artmış yani dalabilirsin elini yıkamayı geç, 9'a göre çok dikkat çekiyor çok daha net OLED tek üzüldüğüm yapay zeka gelmemesi olacak 9'a o parayı vermek yerine 10 öneririm ama 2. el temiz 9 alacaksan 9 alabilirsin.
Çok teşekkür ederim, 10 dan genel olarak memnunsunuz değil mi?

Çok teşekkür ederim, 10'dan genel olarak memnunsunuz değil mi?

Çok memnunum 1 3 6 Ultra kullandım hiçbiri 1 günü götürmezdi şu an bu saat ile.
Cuma gece 1 de şarja taktım 1.35'te %99'du sıcaklık için durdurmuş bende çektim fişten.
Cumartesi akşam 16.30 da %22'di şarja taktım yani 39 saat kullanım sundu, iphonedeo da 35 saat demişti çok memnunum telefona hep bağlıydı ve parlaklık en yüksek seviyedeydi kesinlikle öneririm. Apple şarj sorununu çözmüş ve incecik ekran çok iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı