Apple Watch vs Huawei Watch

misfit

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Web Programcılığı
Yakın zamanda akıllı saatimi değişmeyi planlıyorum. Aklımda Apple Watch SE 2023 ve Huawei Watch GT4 var. Cihazım Apple olduğu için Apple Watch'a daha sıcak bakıyorum ama arada neredeyse 3-4 bin TL fark var. Huawei'de pil süresiyle dikkatimi çekiyor. Babam GT 2 classic Edition kullanıyor, özellikle pilinden son derece memnun. Sizlerin de önerilerini almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda akıllı saatimi değişmeyi planlıyorum. Aklımda Apple Watch SE 2023 ve Huawei Watch GT4 var. Cihazım Apple olduğu için Apple Watch'a daha sıcak bakıyorum ama arada neredeyse 3-4 bin TL fark var. Huawei'de pil süresiyle dikkatimi çekiyor. Babam GT 2 classic Edition kullanıyor, özellikle pilinden son derece memnun. Sizlerin de önerilerini almak isterim.
Apple saatler, bizim ulkemizde parasini haketmeyen saatler bence ama cihaziniz Apple ise mukemmel bir uyumla calistigindan dolayi Apple Watch alin. Ama bir sey farkettim diger saatlere gore Apple saatler daha akici calisiyor gibi. Series 9 kullaniyorum, 1,5 gun gidiyor.

Kararımı Apple Watch'dan yana kullandım. 1.5 gündür kullanıyorum, şarjı daha yeni %25'e indi. Pil konusunda tahmin ettiğimden iyi çıktı diyebilirim. Bileğimde 2. bir iPhone var gibi sanki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı