6 aydır Apple Watch Series 9 kullanıyorum, oldukça memnunum. Apple’ın işletim sistemine sahip her cihaz iOS ile muhteşem şekilde çalışıyor. Android tarafında (Galaxy Watch, Redmi Watch bla bla) Bu kadar işletim sistemi birbiriyle uyumlu başka hiçbir cihaz yok.İyi forumlar Apple Watch almayı düşünüyorum bütçem 15-17 bin TL arası. Sizce bu fiyata Apple Watch mı almalıyım başka öneriniz var mıdır?
hmm ben series 10 almayı düşünüyorum aynı şarj sıkıntısı onda da vardır dimi6 aydır Apple Watch Series 9 kullanıyorum, oldukça memnunum. Apple’ın işletim sistemine sahip her cihaz iOS ile muhteşem şekilde çalışıyor. Android tarafında (Galaxy Watch, Redmi Watch bla bla) Bu kadar işletim sistemi birbiriyle uyumlu başka hiçbir cihaz yok.
Saatin tek problemi her gün şarj etmek zorunda kalmanız.
çoğu saatin şarjı zaten uzun uzun gitmiyorhmm ben series 10 almayı düşünüyorum aynı şarj sıkıntısı onda da vardır dimi![]()
Parasınında rakibi yok.15-17 arasında apple watch dışında apple rakibi bir saat yok, bence apple watch alabilirsin
Evet pil konusunda hiçbir değişiklik olmadı ama Series 10’lar çok daha hızlı şarj oluyor, o anlamda bir artısı var pil tarafında.hmm ben series 10 almayı düşünüyorum aynı şarj sıkıntısı onda da vardır dimi![]()
15-17 arasında Apple Watch dışında Apple rakibi bir saat yok, bence Apple Watch alabilirsin.
bende de series 9 var 2 gün gidiyor şarjı 2 günde bir şarj ediyorum yalnız problem değil duşta vs takın zaten hızlı şarj oluyor sıfırdan takın 1 saate yakın sürede tamamlıyor. Fakat akıllı saat işi acayip gereksiz bir şey bana hediye geldiği için takıyorum yoksa bu kadar boş bir şey yok.6 aydır Apple Watch Series 9 kullanıyorum, oldukça memnunum. Apple’ın işletim sistemine sahip her cihaz iOS ile muhteşem şekilde çalışıyor. Android tarafında (Galaxy Watch, Redmi Watch bla bla) Bu kadar işletim sistemi birbiriyle uyumlu başka hiçbir cihaz yok.
Saatin tek problemi her gün şarj etmek zorunda kalmanız.
Özellikle WatchOS 11 ile gelen yeni akıllı çubuk muhteşem bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.