Apple Watch alınır mı?

İyi forumlar Apple Watch almayı düşünüyorum bütçem 15-17 bin TL arası. Sizce bu fiyata Apple Watch mı almalıyım başka öneriniz var mıdır?
6 aydır Apple Watch Series 9 kullanıyorum, oldukça memnunum. Apple’ın işletim sistemine sahip her cihaz iOS ile muhteşem şekilde çalışıyor. Android tarafında (Galaxy Watch, Redmi Watch bla bla) Bu kadar işletim sistemi birbiriyle uyumlu başka hiçbir cihaz yok.

Saatin tek problemi her gün şarj etmek zorunda kalmanız.

Özellikle WatchOS 11 ile gelen yeni akıllı çubuk muhteşem bir şey.

6 aydır Apple Watch Series 9 kullanıyorum, oldukça memnunum. Apple’ın işletim sistemine sahip her cihaz iOS ile muhteşem şekilde çalışıyor. Android tarafında (Galaxy Watch, Redmi Watch bla bla) Bu kadar işletim sistemi birbiriyle uyumlu başka hiçbir cihaz yok.

hmm ben series 10 almayı düşünüyorum aynı şarj sıkıntısı onda da vardır dimi :)

iPhone telefonunuz var değil mi?
Yoksa almayın, zaten alırsanız kullanamazsınız.

15-17 arasında Apple Watch dışında Apple rakibi bir saat yok, bence Apple Watch alabilirsin.

Sadece iOS için bakarsak evet rakip yok ancak, genel çerçeveden bakarsanız Galaxy Watch'lar var, adım sayma özelliği daha iyi çalışıyor mesela.
Ayrıca Wear OS olduğu için Android telefondan çok bir farkı yok.

Özellikle WatchOS 11 ile gelen yeni akıllı çubuk muhteşem bir şey.
bende de series 9 var 2 gün gidiyor şarjı 2 günde bir şarj ediyorum yalnız problem değil duşta vs takın zaten hızlı şarj oluyor sıfırdan takın 1 saate yakın sürede tamamlıyor. Fakat akıllı saat işi acayip gereksiz bir şey bana hediye geldiği için takıyorum yoksa bu kadar boş bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı