Apple Watch alınır mı?

Örneğin ben yatmadan önce saat 23:00'da şarja koyuyorum, 00:15-00:30 gibi şarj tamamlanmış oluyor. Şarjdan çıkarıp geri koluma takıyorum ve gece boyu uyurken kolumda oluyor, sabah duş alırken çıkartıyorum ve duştan sonra geri takıyorum. Okulda tüm gün kolumda oluyor (arada sırada gelen mesajlara cevap veriyorum veya oyun falan oynuyorum 😀) sonrasında o gün yine 23:00'da şarja takıyorum, pil o sırada %4-%8 falan kalmış oluyor. Yani 1 gün çıkarıyor diyebiliriz.
Kandaki oksijen ölçme özelliğini açan biri için (normalde saatte herkesin açacağını düşünüyorum) muhtemelen bende %8 kaldıysa onda %2 falan kalacak tahmini olarak.

Bende almayı düşünüyorum ama sırf bu şarj olayları yüzünden çekimserim, bence o kadar para verdiğimiz bir üründe tüm özellikler açık olmalı ve 2-3 günü rahat çıkarmalı bu yüzden 11'i bekleyeceğim.

Şarj etmek dert olarak düşünüyorsanız anahtarlık şeklinde apple watch şarjları var powerbank anahtarlığa takıyorsun şarj ediyor saati koyduğunda. Bakabilirsiniz McDodonun falan var.

yok genel anlamda gereksiz bence. Telefonda yapamadığın ne özellik sunuyor ki sana , yok uyku kontrolü yok oksijen miktarı falan boş boş şeyler. Ekstrem durumlarda işe yaradığı bir kaç senaryo var ABD de kayda geçen. Onlarca kişiyi kalp krizinde 911 i arayıp kurtarmış veya saatten ekg çekip ritim bozukluğu olduğunu anlayan kişiler de var da bilmiyorum işte ara ara böyle vakalar var yoksa cacık alayı.
Senin için gereksiz olabilir.
WatchOS 11 ile yeni bir özellik geldi;

IMG_7720.jpeg

Özellikle bu özelliğe bayılıyorum. Spor salonunda aktivite yaptığım sırada bu kısımdan bana en üstte aktivite öneriyor, etrafta müzik sesi olduğu sırada müzik tanıma uygulamasını en üste çıkarıyor, uykumdan uyandığım zaman uyku süremi (Uyku süresi bir sporcu için önemli 😀) öne çıkarıyor ve altında hava durumunu ve şartlarını gösteriyor, müzik açtığımda buradan bir çok kontrol olanağı sunuyor vb. vb.

Ayrıca telefon uzaktayken, saate bağlı değilken bile Wi-Fi ağına bağlıysanız tüm mesajları alıyorsunuz ve arama yapabiliyorsunuz. Tüm alarmlarımı çok rahat şekilde ölçebiliyorum, Apple bu konuda kullanıcıları çok kısıtlasa bile 3. Parti uygulamalar sayesinde Whatsapp’da mesajlaşıp tarayıcıya girebiliyorum.

Bende almayı düşünüyorum ama sırf bu şarj olayları yüzünden çekimserim, bence o kadar para verdiğimiz bir üründe tüm özellikler açık olmalı ve 2-3 günü rahat çıkarmalı bu yüzden 11'i bekleyeceğim.
11’i bekleyebilirsiniz hocam bu kez şarj konusunda gelişme olacağına inanıyorum ben de. Series 10’da Series 9’a göre çok da bir gelişme yok ama Uyku apnesi miydi neydi, o özelliği kullanacaklar için faydalı olabilir. 10’da direkt saat üzerinde müzik çalma var ama ben o olayı anlamadım? Series 9 üzerinde de aynı seviyede bir hoparlör var ve resmen yazılım ile çok basit ekleyecekleri şeyi bilerekten yeni özellik olarak sunuyorlar, yazık. Ayrıca 10’un hoparlörü bekleneni karşılamadı.

Reis ben açık tutmuyorum saati yalnızca kol kaldırınca aç modu varya o şekilde kullanıyorum ve parlaklığı da düşükte bu halde çıkartıyor 2 günü hatta saat verirsem yaklaşık olarak 52 saat falan oluyor çünkü 2 sabah çıkarıyor 3. günün şafağında bitiyor şarjı
O halde 2 gün normal hocam vallahi cidden kullanmak için pek amacınız yok gibi 😂
Ama ileride bir şey olur, işinize yarayacak bir özellik çıkar bence satmayı falan düşünüyorsanız çok da gerek yok.

Senin için gereksiz olabilir.
WatchOS 11 ile yeni bir özellik geldi;

Eki Görüntüle 2348104

Özellikle bu özelliğe bayılıyorum. Spor salonunda aktivite yaptığım sırada bu kısımdan bana en üstte aktivite öneriyor, etrafta müzik sesi olduğu sırada müzik tanıma uygulamasını en üste çıkarıyor, uykumdan uyandığım zaman uyku süremi (Uyku süresi bir sporcu için önemli 😀) öne çıkarıyor ve altında hava durumunu ve şartlarını gösteriyor, müzik açtığımda buradan bir çok kontrol olanağı sunuyor vb. vb.

Ayrıca telefon uzaktayken, saate bağlı değilken bile Wi-Fi ağına bağlıysanız tüm mesajları alıyorsunuz ve arama yapabiliyorsunuz. Tüm alarmlarımı çok rahat şekilde ölçebiliyorum, Apple bu konuda kullanıcıları çok kısıtlasa bile 3. Parti uygulamalar sayesinde Whatsapp’da mesajlaşıp tarayıcıya girebiliyorum.

11’i bekleyebilirsiniz hocam bu kez şarj konusunda gelişme olacağına inanıyorum ben de. Series 10’da Series 9’a göre çok da bir gelişme yok ama Uyku apnesi miydi neydi, o özelliği kullanacaklar için faydalı olabilir. 10’da direkt saat üzerinde müzik çalma var ama ben o olayı anlamadım? Series 9 üzerinde de aynı seviyede bir hoparlör var ve resmen yazılım ile çok basit ekleyecekleri şeyi bilerekten yeni özellik olarak sunuyorlar, yazık. Ayrıca 10’un hoparlörü bekleneni karşılamadı.

O halde 2 gün normal hocam vallahi cidden kullanmak için pek amacınız yok gibi 😂
Ama ileride bir şey olur, işinize yarayacak bir özellik çıkar bence satmayı falan düşünüyorsanız çok da gerek yok.
hocam GSP özelliği ne demek apple watchta?

yani 15-17 bin arasında alınan çoğu saat zaten iyidir gayet iyi bir bütçe bence seçim yazan kişiye bırakılabilir. bu arada mümkünse hesabımda açık bir konum var onada yardımcı olabilirseniz sevinirim

yanlış bilmiyorsam kutudan geliyor
hocam GSP özelliği ne demek apple watchta?

GPS pardon :D saatlerde 3 sçenek var galiba düz-gps-gps cellular bunlar ne demek oluyor biliyorsan yardımcı olur musun?
Cellular ve gps olarak 2 seçenek var gpsler wifiye bağlanabiliyor sadece , cellular ise saate hat tanımlıyosunuz atıyorum turkcellden hat gibi bir hücresel alıyorsunuz saat de mobil veri kullanabiliyor dışarda internete bağlanabiliyor vs

Cellular ve gps olarak 2 seçenek var gpsler wifiye bağlanabiliyor sadece , cellular ise saate hat tanımlıyosunuz atıyorum turkcellden hat gibi bir hücresel alıyorsunuz saat de mobil veri kullanabiliyor dışarda internete bağlanabiliyor vs
gmm gps olanlar sadece wifi üzerinden internete bağlanabiliyor. Cellular ise bildiğimiz hat gibi mobil veri kullanabiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı